Jump to content
Българският форум за музиканти

Stitch

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stitch

  • Рожден ден 03/20/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ямбол

Stitch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Реших да си взема LP Studio. Моля противниците на избора ми да не ми се карат много. Искам да кажа само, че коментарите да си взема евтина китара са доста повърхностни в смисъл такъв, че българинът е свикнал да кара с една вещ колкото може по-дълго, ако е възможно и до живот. Ако си взема евтинляк първо, че той самият ще ме откаже и второ няма да ми се занимава да подменям китарата. От горе на всичко сега ми е момента да се възползвам докато живея при нашитр да помагат финансово. Когато стана студент след 2 години надали ще имам възможност да си позволя китара. Пък и с Gibson мисля че ще изкарам предълго
  2. Хах за ноктите не се тревожете. Мисълта ми беше да ниама по средата някой pickup дето да пречи. Свидетел сам как един приятел(който печели конкурси за класическа китрара) свири класика на ел. китара . Иначе сигурно има и моменти когато перцето е незаменимо.Така или иначе аз имам перца. Ами ще тарся втора рака тогава. А какво мислите за Fender-ите? Гледам модела American Standard. Той заслужава ли си обмисляне? Чувал съм че Fender-ите имат удобен гриф.
  3. Всъщност май предпочитам Studio-то пред втората употреба. Някак си не ми се иска китара над коиато се е потил друг.В БЪлгария продават ли нейде нови Gibsoni?
  4. Благодаря за отговора, ще пусна тема там. Това означава ли да не се интересувам от други марки и че Gibson-а най си заслужава?
  5. Дано не съм объркал мястото на темата, простете ако съм сгрешил. Та искам да си купя електрическа китара и разполагам с около 2000лв , могат да ми се откъснат още малко от сърцето. Хвърлил съм око на Gibson Les Paul Studio само че не виждам да продават в България освен в един сайт дето струва 2699лв или нещо такова, като имате предвид, че в сайта на Gibson струва 1600 долара,което по курса на долара прави 2000лв .Гледам че в EBAY ги има по 1200 и нещо долара ама не е като око да види, ръка да пипне. Мен по принцип ме влече музика от типа на Axel Rudi Pell, AC DC и подобни. Не знам за такъв стил музика кои китари са подходящи. Може би Fender, Ibanez и Gibson, но тук вече ще чакам вашите предложения, защото съм пипал ел. китара само веднъж. Свиря на класическа китара с нокти от една година и по мои надежди се надявам да мога с нокти и на електрическата, защото някак си алтернативата на едно перце пред 4 нокътя не ми се вижда по-добра. Благодаря предварително за помощта ви
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.