WaNTeDd Публикувано Октомври 16, 2008 Публикувано Октомври 16, 2008 Какви са ви мненията за Jackson DK2M? Цитирай
Cutthroat Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 Ми аз имам DXMG, но като гледам имат доста сходства, а аз съм много доволен от моята. Цитирай
Dread Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 Е, какво да мислим, китара около 1000-а лева, може да има и кофти бройки, но като цяло трябва да си е добра. Цитирай
shtur4o Отговорено Октомври 17, 2008 Отговорено Октомври 17, 2008 Здравей, Аз имам Jackson RR3 от Pro Series също като въпросното Динки. Адаптерите са Сиймор Дънкан - много добри според мен.Фретинга е убийствено готин. Китара от Про сериите на Джаксън - мисля че ще ти хареса определено! Цитирай
WaNTeDd Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Отговорено Октомври 22, 2008 Знам че попринцип Jackson са китари за твърдичка музика,та въпроса ми е дали ще мога да свиря и по-леко с нея?Неща като GNR Lenny Kravitz?Мерси предварително Цитирай
WaNTeDd Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Отговорено Октомври 22, 2008 И за да престана вече с въпросите,питам последно,защото иначе ще се измъчвам вътрешно,че не съм питал...та казах,че не искам много твърд звук и последния въпрос e Jackson dk2m или Ibanez js100? Цитирай
abductor Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 Ами те и двете са метълски, с тия хъмбъкъри . Предполагам, че Ибанеца по-ще ти свърши работа, макар че аз лично предпочитам Джаксъна. Но ако искаш китара за по-леки хави си потърси някой модел с поне един сингъл койл Цитирай
sevenstring Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 (Редактирано) На първия от последните два въпроса: да, ще можеш. Този Джаксън, който си си харесал, далеч не е от най-бруталните метъл брадви. Дървото й (елшово тяло и клленов гриф / фингърборд) на практика е като на стратокастър. Адаптерите (JB и Jazz) са популярна комбинация за по-твърдичка музика, но в крайна сметка са си пасивни алникови адаптери (не са някои активни EМG-та), а и не е да не се използват и за по-лека музика (все пак не са го кръстили "Jazz", за да зарибяват трашъри). Специално този модел според мен е (сравнително) доста универсален. ^П.С. Като искаш сингъл койл звук, сплитваш хъмбъкърите. По всяка вероятност китарата даже идва с фабричен пуш-пул пот, но, дори да няма, не е трудно да се сложи. Редактирано Октомври 22, 2008 от sevenstring Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 6, 2011 Отговорено Май 6, 2011 Аз лично съм много доволен от Jackson Dk2m Dinky много удобна китара Цитирай
Nevermore Отговорено Май 6, 2011 Отговорено Май 6, 2011 Къде я изрови тая тема от преди сто години?? Цитирай
Recommended Posts