wessy Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 на един концерт един пич изскочи с ВАМП-2 фкаран в един маршалски симулатор и после в пулта. Пича беше с китара Страт някъф лиценз на фендър 3 сингъла(НЕ беше скуайър доста добра беше) и саунда режеше глави. Масивни ниски, балансирани среди и високи така че някой дето каза е много прав - ВАЖНО Е В ЧИИ РЪЦЕ Е ВЪПРОСНИЯ ПРОЦЕСОР От друга страна ако на някой му е слаб драйва(силно невъзможно имайки предвид какво чух от китара със сингъли) да си провери адаптерите Цитирай
black_waltz Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Въпреки това никак не бих отказал един обстоен тест с вампирката на бъдещия ми съквартирант :green: ама разбира се тамън ще сравним дистовете Цитирай
AXE Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 А ние с един друг член на форума сме замислили да правим едни тестове на адаптери, процесори, симулатори и т.н. и ако успеем да запишем и малко семпли ще стане много добре Току що обаче разгледах сайта на зуум и се оказа, че 707 2 не е като моя Няма овърдрайв пред диста, а еквалайзера е 4 лентов, но без да можеш да местиш средите. Не съм го чувал, но мисля че без овърдрайва, диста ще е слаб. Цитирай
black_waltz Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Току що обаче разгледах сайта на зуум и се оказа, че 707 2 не е като моя Няма овърдрайв пред диста, а еквалайзера е 4 лентов, но без да можеш да местиш средите. Не съм го чувал, но мисля че без овърдрайва, диста ще е слаб. няма овърдраиф обаче има бууст + компресор или еквалаизер и от там можеш дооооооооооооста стабилно да си надуеш нивото на драиф...ама мноу шумове дееба Цитирай
7thString Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 А ние с един друг член на форума сме замислили да правим едни тестове на адаптери, процесори, симулатори и т.н. и ако успеем да запишем и малко семпли ще стане много добре Току що обаче разгледах сайта на зуум и се оказа, че 707 2 не е като моя Няма овърдрайв пред диста, а еквалайзера е 4 лентов, но без да можеш да местиш средите. Не съм го чувал, но мисля че без овърдрайва, диста ще е слаб. Както каза Laiho ефектите там са малко по-различно наредени, но като го набичиш става капризен откъм китара Всички шумове излизат наяве, но предполагам и да го направиш с най-добрата техника, при толкоз gain пак ще излезе шум За EQ-то- 4 ленти- баси, които имат 2 режима(не точно плаващ, но може да мине ), средни и високи, като границата м/у средните и високите е плаваща. Освен туй има Presence control, което не му схващам много идеята, тъй като може да се постигне същия резултат и само с EQ-то Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 досега като гледам май по-добре е да се насоча към Зуум'а....(той и на мен ми е по- присърце..) :guitar: Цитирай
wessy Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 чуваш и двата, имаш си едно на ум че Зуума е по здрав и избираш Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 момчета искам само две неща да кажа! 1-во наскоро си взех Вампирчето,и смея да твърдя че като го ръгна в усилвател - NAD с две 100 ватови JAMO,направо ми пълни душата какъв звук вади!!! 2-ро онзи ден в несебър се запознах с Легендата ЗОРО!и се разприказвахме, оказа се че човекът свири също със Вампира,и ми каза че е адски доволен! тези които го познават са наясно че Зоро е свирил е с какво ли не, и надали би се задържал на Вампа ако не е добър!!! такаче поне на мен ми е достатъчно да знам че и музикант като Зоро свири с това чудо,за да не обръщам внимание на критиките ви относно Вампа (нищо лично към никой) P.S. пък все пак най-важното е да се свири!пък на какво........ са само подробности аиде Лонг Лийв Рок енд Рол Цитирай
TONY Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Като бях на море - преди 2 седмици - в Несебър - и в Слънчев бряг - някакъв пич - видимо около 45 г - свиреше сам в едно кръчме - с китара и клавир страхотен инструметналист И ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК КАТО ПЕВЕЦ - дето пешо китарата пуска теми за професионалистите - та какъв аджеба е тоя професионалист дето така се излага с пеенето в съседство свири и друга банда с певеца - отново ужасно цвилене става дума за западни кавъри - не за чалга(някой оплюват чалгарките - ама повечето от тях ПЕЯТ) та тоя ли е зоро - с черна дълга коса - свири - IN THE EYE OF THE TIGER i PINK FLOYD супер музикант - ама по добре да спре да пее завинаги Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 хаха къф е тоя Зоро бре??разбирам да кажеш че например Цветан Недялков свири с ВАМП..пък то....хаха...аз пък мога да ви кажа че Цветан Пейчев(Съфър Ейч) свири с Босс Мт2..-голяма машина :evil: а ся де!! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Като бях на море - преди 2 седмици - в Несебър - и в Слънчев бряг - някакъв пич - видимо около 45 г - свиреше сам в едно кръчме - с китара и клавир страхотен инструметналист И ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК КАТО ПЕВЕЦ - дето пешо китарата пуска теми за професионалистите - та какъв аджеба е тоя професионалист дето така се излага с пеенето в съседство свири и друга банда с певеца - отново ужасно цвилене става дума за западни кавъри - не за чалга(някой оплюват чалгарките - ама повечето от тях ПЕЯТ) та тоя ли е зоро - с черна дълга коса - свири - IN THE EYE OF THE TIGER i PINK FLOYD супер музикант - ама по добре да спре да пее завинаги братко, незнам кво си гледал, има ги много такива по морето! почти във всяко заведение има клавирист който свири и на тромпет примерно пълно е!никой от тях сигурно няма претенции да може да пее, ма му се налага! но Зоро до колкото знам сам не свири,свири си с бандата! и не пее той а другият китарист Ваню!не съм против чалгарите ма ти чалгар да пее на живо виждал ли си?аз само веднъж съм виждал и направо бях в ужас 2-3 дни!то вече с тези програми и технологии и баба ми да я зема ще я записвам един месец,на ден поне по 5-6 секунди ще изпее правилно и ще го насложа и ще направи хит!ако на това се казва пеене.......здраве му кажи! другото което е, Зоро и бандата това лято не свирят а и да са свирили те в Бургас свирят!такаче като не си сигурен че певецът е бил Зоро,не виждам защо трябва да го обиждаш? айде живи и здрави Цитирай
TONY Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 не се заяждам - споделям - просто се почудих дали не е това зорото значи - добряци колкото искаш - но ти ми кажи не съм ли прав за пеенето - повечето кръчмари - професионалисти пеят УЖАСНО Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 хмм напълно съм съгласен даже Ужасно не може да изрази жалките им опити да пеят но пък хората сигурно си го знаят,просто шефа щом ги търпи,те си пеят,и така хонорарът сигурно се повишава,надали случайно човек който знае че не може да пее ще пее публично Цитирай
pendejo Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 ами аз ако може да се включа с мненийце от доста време съм против процесорите изобщо, то си зависи и какъв саунд искаш да си направиш де. аз лично не съм чул процесор, който да ми изкара по-естествен тон, всичко ми бие яко на синтетика. преди време имах зум 505 и като съм го сравнявал със 707, мисля че 707 е по-кофти. иначе в момента имам вкъщи в-амп 2, взех го от 1 приятелче на заем и честно казано предпочитам да си свиря директно в кубето (изпърдяно 20-ватово пиви, и въпреки всичко по-ме кефи от процесора ) според мен по-добрият вариант са камиончетата.. верно излиза по-скъпо, но постепенно, постепенно става да се трупат (аз досега съм успял да събера пари за точно 0..) а иначе ако трябва да сравня в-ампа със 707, избирам в-ампа. аа, при в-ампа има 1 кофти момент, като сменяш блендите се получава 1 доста дразнеща пауза, която при свирене на живо доста попреебава нещата. Цитирай
Recommended Posts