chris_barnes Публикувано Август 24, 2005 Публикувано Август 24, 2005 абе хора,я си кажете мнението наистина за тоя V Amp 2 щото много се вълнувам..определено се чудя дали да си купя него или Зуум 707 2...кое е по-добре за свирене без комп. а направо в кубе??( в смисал кое е по-яко за твърда жица??-нещо като Кенибъл корпс например??) Цитирай
jFog Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Голема полемика шъ отвориш с темата Колкот оповече похарчиш за звука по хубав ще е..или не :think: Цитирай
black_waltz Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 имах зуум 707-2 някаде 2-3години, преди 7месеца минах на в-амп 2, брато направо се сцепвам, и зуума си го харесвах много, обаче от както в-ампа ми е в ръчичките нещъ да погледна вече зуум за процесор от този ценови клас просто няма равен със зуума ако искаш да свириш тежки неща - забрави, ще чуваш повече шумове от колкото китарата си П.С. това си е само мое мнение, има хора който си предпочитат зуум-а, въпрос на вкус е Цитирай
bobalan Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 ВАМП2 е по-добрия вариант за случая. Хубаво е и китарата да става за нещо де, че само процесора не свири. Аз ползвам един такъв за концерти от доста време. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Повечето хора казват, че Вампа е изборът. Лично аз не съм особено доволен от работата си и с двете. Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 а колко горе долу варви цената на вампа май го бех видел за 220лв ама не съм много сигорен Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Имах такова животно (V-Amp 2), доста си е добро - малко съжалявам даже че го продадох. Грабвай него - по-добре е от 707мицата. За цената - де да знам, нов би трябвало да е повече от 300. :think: ПП: А, поевтинял е - гледам че е 129 евро на сайта, начи към 270 лв за Бг. Цитирай
wessy Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 (Редактирано) VAMP-a e 300 кинта и е по добър варянт като звук ама не и като качество на производството. Те и двете от 1 казан идват ама зуума е по корав. Иначе кат звук зуума е мани бегай! Земи си вамп-а в. Редактирано Август 24, 2005 от wessy Цитирай
jFog Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 А? то полемика никва май Всички сме за вампа Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 бря аз мойто зумче като бучнах в чистия канал на един Маршал... ... та зависи къде че го ръгнеш... Цитирай
Passkalero Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 е аз пьк ще заложа на Зума Сигурно продава6 някой зуум,затова заложи на него,а? (Не се впрягай) Аз лично не харесвам нито едно от двете,ама все пак са евтини ...,така че кво очаква6 от тях?Мъдрите хора са казали-"Не съм толкова богат за да си купувам евтини не6та!" Но за всеки влак си има пътници... Разбирам много добре,че за много от младите хора(и аз съм от тях ) е непосилно да следват желанията и нуждите си.Ние сме бедна държява Моя съвет: ДАВАЙТЕ СМЕЛО!КОЙ С КВОТО НАМЕРИ С ТОВА ДА СВИРИ! ЕДИН СВЕТЪЛ ДЕН ВСИ4КО 6ТЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО! Аз лично ако ви кажа с кво съм почнал 6те умрете от смях!Ама упорито следвах "нагона" си... и така ...сега съм доволен...АМА И АЗ ИСКАМ О6ТЕ! ...което сигурно е нормално,а? Моите уважения към всички евтини и скъпи "не6та",които карат музикантите да драпат напред! Успех на всички от сърце!!! Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 сложих темета точно защото повечето хора тук хвалят ВаМп'а...ама аз съм го пробвал и него и Зуум'а и честно казано на тоя ВАМП не можах да намеря "тежките" ефекти които ми трябват...(които намерих в 707) между другото аз свиря временно с 505 II na Zoom и да ви кажа саунда който съм напраил напрао реже глави..тъи че смятам че 707 ще ми приляга повече,..а пък китарата ми става..скоро я купих. Jackson Js1 Dinky Цитирай
Recommended Posts