Slacoth Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 (Редактирано) Добре, ако се придържам конкретно към темата моите предложения са: Father To Son - Bathory Remember The Fallen - Sodom Welcome Home - King Diamond True Belief - Paradise Lost Mandatory Suicide - Slayer Иначе няма "най-" това е ясно. Имам предложение. Дайте да си направим една статистика тип "Голямото четене", само че за рифове. Примерни правила: Първо всеки желаещ дава максимум три предложения (три любими парчета), като се пише само веднъж. После резултатите се систематизират по % (тук ще отпаднат яките неща, това е неминуемо ), като останат първите 10 парчета с най-голям вот. После се прави най-обикновена анкета и с гласуване се определя крайният фаворит. След това желаещите правят кавър на парчето и после се гласува за най-як кавър и т.н. Мисля че ще е забавно, въпреки че отсега знам че моите фаворити няма да стигнат до финал. Редактирано Април 7, 2009 от Slacoth Цитирай
sasoh Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 Не сме ли повечето тук над подобни... инфантилни класации, които осигуряват някакво фалшиво чувство за гордост, изразено чрез харесвани от нас неща? Цитирай
Slacoth Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 Ами предполагам, че е така, само че защо не направи тази забележка още в началото на настоящата тема? Цитирай
sasoh Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 Не ми разбра идеята, не съм против всеки да каже какво му харесва Цитирай
Димитко Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 А защо не всеки да остави таб и sample на riff, който му харесва..? Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 ...Най-добрия китарен риф е простия китарен риф! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Абсолютно съм съгласен с теб. Най-великите песни са съставени от един прост и лесно запомнящ се и същевременно много як. Цитирай
billymilano Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Е това е глупаво... има толкова много... например на мен от вчера ми е Pity the Sadness на Парадайз Лост Цитирай
Slacoth Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Paradise Lost е култова група, която превръща в изящество всеки стил до който се докосне. Поздравления за хубавия вкус. Парчето, което си посочил вече е на 17 години. Редактирано Април 8, 2009 от Slacoth Цитирай
billymilano Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 За жалост този клип, който си посочил не се чува грам китара... http://www.youtube.com/watch?v=B3wwKLnmayA тук е по-добре... а иначе Парадайз ги дебна още от Лост Парадайз... ето още любими рифчета - http://www.youtube.com/watch?v=8ntkHY-oMO0 Цитирай
Slacoth Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Когато си говорим за музика винаги една от първите групи за които се сещам са Paradise Lost. По рифове, текстове, аранжименти и артуърк са сред първите. п.с. поредният номер на коментарчето ми обаче се оцели добре с темата Наздраве! Редактирано Април 8, 2009 от Slacoth Цитирай
Slacoth Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Всички ли прочетохте това ? Редактирано Април 8, 2009 от Slacoth Цитирай
lizardman Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 ^Категорично не се съгласявам с определението. Хубаво е мирогледът да надвишава една педя. Да не говорим кое какво е и кое какво не е. Цитирай
Recommended Posts