Mawowa Публикувано Октомври 15, 2008 Публикувано Октомври 15, 2008 Извинявам се за глупавия въпрос,но ми се налага да попитам. Някой може ли да ми каже как се нарича самата стойка за нотите на диригента? Благодаря предварително... Цитирай
ПаНчАтАнТрА Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 Извинявам се за глупавия въпрос,но ми се налага да попитам.Някой може ли да ми каже как се нарича самата стойка за нотите на диригента? Благодаря предварително... Пулт се казва! Стойката за ноти се нарича пулт Цитирай
Mawowa Отговорено Октомври 15, 2008 Автор Отговорено Октомври 15, 2008 Извинявам се за глупавия въпрос,но ми се налага да попитам.Някой може ли да ми каже как се нарича самата стойка за нотите на диригента? Благодаря предварително... Пулт се казва! Стойката за ноти се нарича пулт Много благодаря!!! Цитирай
TrumpetNick Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 Пулт се казва!Стойката за ноти се нарича пулт Почти. Нарича се диригентски пулт, който по принцип е малко по различен от пултовете за ноти, които ползват музикантите. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 21, 2008 Отговорено Октомври 21, 2008 Казва се диригентски пулт! Цитирай
Recommended Posts