Jump to content
Българският форум за музиканти

ПаНчАтАнТрА

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ПаНчАтАнТрА

  1. Едва ли има някой с електрическа циг. можеш да потърсиш в някой музикален магазин в плд. не мога да ти кажа точно къде, защото съм от сф.
  2. Пулт се казва! Стойката за ноти се нарича пулт
  3. Двата инструмента мн си приличат. Акордеона има клавиши (като на пианото) а баяна няма клавиши, а копчета!
  4. аз уча в музикалното училище, ако все още си търсиш - мога да те свържа с много добри солфежисти пиши на ЛС
  5. Абсолютно същото е. И нотите са си същите и инструмента, само че с разликата че е електрически. Учи се спокойно
  6. Здравейте и от мен,малко съм позакъсняла да се включа, от друга страна вече получих половината отговори на въпросите които бих искала да задам. Надявам се на професионалното мнение на всеки един цигулар. Дъщеричката ми е на 10г, отдавна исках да я запиша за цигулка но тук на острова едва тази година се появи учителка ,всички цигулари тук свирят само традиционна музика...... . Нямам богата информация за това как да избера цигулката за детето, във всички случаи трябва да я поръчам от някъде ,тук не разполагат с никави инструменти всичко се поръчва ,не ще имам достъп до инструмента, мога само сляпо да се доверя на непознати. Посъветвайте ме какво да правя.Запознахме се с учителката днес ,единственното което ни посъветва е да не вземаме скъп инструмент, от друга страна се страхувам много за слуха на детето си.Тук се намират цигулки на цена от 200 до1500 за начинаещи.Как са цените в Б-я. Кремона произвежда ли качествени неща или да търся нещо(какво да е ) от тук Гърция. Здравей Алис, ако искаш дъщеричката ти да се занимава професионално с цигулка, мисля че вече е малко късничко - на 10. Но ако е само любителско - няма проблем. Друг е въпроса че аз не бих те посъветвала да мъчиш детето с какъвто и да е инструмент (от личен опит ти го казвам :Д) Е, разбира се че ако е музикално, значи е хубаво да се развива! Относно Кремоната - да, средно ниво цигулки са и стават за обучение. Вече като порасне, ще и трябва по-хубава и съответно по-скъпа цигулка, но сега кремонката е напълно задоволителна. Цена от 1500 (нз каква валута, но каквато е да е) за кремона, за начинаещи на много висока! За слуха на детето няма страшно, тя цигулката няма да свири фалшиво, ако детето на свири така. Ако имаш още въпроси - пиши, аз съм цигуларка
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.