Jump to content
Българският форум за музиканти

Лец Пол в български магазин?


kukuman

Recommended Posts

:rolleyes::hysterical:

@AFTER-THE_RAIN

 

Раликите са толкова големи, колкото са по принцип големи разликите между два адаптера, били те от една марка или от съвсем различни производители. За мен, като изключим наистина гадните, глухи и високоиндоктивни евтинджос-адаптери на най-евтините сток китари, останалите адаптери звучат напълно приемливо и е въпрос на вкус дали даден адаптер ще се хареса на някой или не. Оттам нататък, величаенето на определени марки ми се струва повече добър резултат на рекламните кампании или просто подражаване, отколкото ясно открояваща се в положителна посока разлика в звука.

Единствените адаптери, които се открояват по нещо от останалите са шумогасящите единични адаптери на kinman, които наистина звучат като сингли и си носят специален патент. Може би също към тази група спадат и други специфични като q-tuners и др. Оттам нататък да търсим очевадна разлика в качеството на хъмбъкери или обикновени сингли/ноизлес-и на различни производители както и стоковете на по-скъпите китари, на мен ми се вижда като да търсим под вола теле,

 

:hysterical::hysterical::hysterical:

 

Весело си прекарваме тука!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликите са ушевадни!Днес (вчера) с AFTER-THE-RAIN сравнявахме 2 Винтидж-а горе-долу еднакво звучащи на "сухо".Едната със SD JB бридж и SD Jazz нек,другата с керамичен JHS бридж и Wilkinson нек.

Е съвсем различно звучат.Сиймора е с доста по стегнат,ясен и балансиран тон,и както каза Евтим високите са приятно меки някак..,усещането е че все едно свириш на съвсем друга китара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.