quitarman Публикувано Октомври 13, 2008 Публикувано Октомври 13, 2008 Здравейте колеги,С времето любимите ми ефекти останаха 6-7 и когато се опитях да ги свържа заедно попаднах на следния проблем.Единия е 120 волта,другия 9 Волта DC, друия 12 AC,третия 12 VDC,четвъртия 9 VAC и т.н.Да не говорим за различните жакчета за включване.Искам да си направя педал борд с различни захранвания и търся кой да го изпълни.Преди време четох за фирма от Пловдив,търсих в нета-нищо не открих.Помонете.! Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Не мога да помогна за координати, но ми стана любопитно за ефекта дето е на 120 волта... това фурна ли е? Не, наистина, какъв е този ефект? Цитирай
Demiurg Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Не мога да помогна за координати, но ми стана любопитно за ефекта дето е на 120 волта... това фурна ли е? Не, наистина, какъв е този ефект? Донесен от държава, където мрежата им е на 110V, естествено ! - Никифена не може ли да направи нещо по въпроса ? Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Питай Nikifena. Той може да ти направи Power Box. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 (Редактирано) Предполагам, че това: http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/Power%20Box/ ще ти свърши идеална работа. Драсни едно лично ако решиш. ПС: благодаря момчета, че ме предложихте на quitarman Редактирано Октомври 13, 2008 от Nikifena Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Предполагам, че това: http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/Power%20Box/ще ти свърши идеална работа. Драсни едно лично ако решиш. ПС: благодаря момчета, че ме предложихте на quitarman А за 120 V как ще му свърши работа -май ще трябва да му го правиш персонално ,барабар с всичките му различни жакчета... Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 със външно трафче AC 9V->120V или май е по-лесно да се модне ефекта на 220 направо... Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Не мога да помогна за координати, но ми стана любопитно за ефекта дето е на 120 волта... това фурна ли е? Не, наистина, какъв е този ефект? Донесен от държава, където мрежата им е на 110V, естествено ! - Никифена не може ли да направи нещо по въпроса ? той може и от държава с 300 волта да е донесен, не това беше въпроса Питах какъв е ефекта, че ми стана интересно. Повечето камиончета работят на 9 или на 12 волта, Уамито на диджитек май беше на 18. Абе с 2 думи въртят се двуцифрени и затова се поинтересувах. И все още се Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 ^ Уамито е с 9 волта АС. А някой знае ли къде се продават трафове 110 -> 220 волта? Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 ^ Taкива има в конрад. Има ама като им гледах габаритите ми мязат на импулсни - съмняват ме че ще вкарват брум. Мрежови съм виждал в София на пазара на Люлин в магазина за ел.части-откъм сергиите за дрехи. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 ^ Няма импулсно AC-AC. Импулсните са АС-DC - като оная група Говоря за едни бели трафове. Има ги в различни големини/мощности. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 bir40 има предвид тези устройства, които са изпълнени с триаци или тиристори. Те стават за домакински уреди, мАтори и други подобни, но не стават за електронни устройства с изправители на входа или трансформатори и след тях изправители. Доста хора си повреждат апаратурите, подведени от ниската цена. Техническото обяснение оставям на мАсторите... Цитирай
Recommended Posts