Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги,С времето любимите ми ефекти останаха 6-7 и когато се опитях да ги свържа заедно попаднах на следния проблем.Единия е 120 волта,другия 9 Волта DC, друия 12 AC,третия 12 VDC,четвъртия 9 VAC и т.н.Да не говорим за различните жакчета за включване.Искам да си направя педал борд с различни захранвания и търся кой да го изпълни.Преди време четох за фирма от Пловдив,търсих в нета-нищо не открих.Помонете.!

Отговорено

Не мога да помогна за координати, но ми стана любопитно за ефекта дето е на 120 волта... това фурна ли е? ;) Не, наистина, какъв е този ефект? ;)

Отговорено
Не мога да помогна за координати, но ми стана любопитно за ефекта дето е на 120 волта... това фурна ли е? ;) Не, наистина, какъв е този ефект? ;)

Донесен от държава, където мрежата им е на 110V, естествено !

- Никифена не може ли да направи нещо по въпроса ?

Отговорено (Редактирано)

Предполагам, че това: http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/Power%20Box/

ще ти свърши идеална работа.

Драсни едно лично ако решиш.

ПС: благодаря момчета, че ме предложихте на quitarman

Редактирано от Nikifena
Отговорено
Предполагам, че това: http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/Power%20Box/

ще ти свърши идеална работа.

Драсни едно лично ако решиш.

ПС: благодаря момчета, че ме предложихте на quitarman

А за 120 V как ще му свърши работа -май ще трябва да му го правиш персонално ,барабар с всичките му различни жакчета...

Отговорено
Не мога да помогна за координати, но ми стана любопитно за ефекта дето е на 120 волта... това фурна ли е? :offtopic-001: Не, наистина, какъв е този ефект? :offtopic-001:

Донесен от държава, където мрежата им е на 110V, естествено !

- Никифена не може ли да направи нещо по въпроса ?

той може и от държава с 300 волта да е донесен, не това беше въпроса :P Питах какъв е ефекта, че ми стана интересно. Повечето камиончета работят на 9 или на 12 волта, Уамито на диджитек май беше на 18. Абе с 2 думи въртят се двуцифрени и затова се поинтересувах. И все още се

Отговорено
^ Taкива има в конрад. :)

Има ама като им гледах габаритите ми мязат на импулсни - съмняват ме че ще вкарват брум.

Мрежови съм виждал в София на пазара на Люлин в магазина за ел.части-откъм сергиите за дрехи.

Отговорено

bir40 има предвид тези устройства, които са изпълнени с триаци или тиристори. Те стават за домакински уреди, мАтори и други подобни, но не стават за електронни устройства с изправители на входа или трансформатори и след тях изправители. Доста хора си повреждат апаратурите, подведени от ниската цена. Техническото обяснение оставям на мАсторите...