KST Публикувано Октомври 2, 2008 Публикувано Октомври 2, 2008 Имам проблем който незнам дали е сериозен или не, но реших да се допитам до вас Току що ми пристигна BEHRINGER MIC100 TUBE ULTRAGAIN но вътре имаше само адаптер за захранването и никакви други кабели.. Та въпроса ми е какъв кабел ми трябва за да го свържа с звуковата карта.. Предварително ви благодаря Цитирай
LOE Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 ами виж какъв вход има картата ти, изхода на преампа има сигурно XLR и голям жак, и си вземи такъв кабел или преходник или квото си решиш Цитирай
KST Отговорено Октомври 2, 2008 Автор Отговорено Октомври 2, 2008 Тва са изходите на преампа А звуковата ми карта е обикновенна с 5 входа,C-Media,дали ще стане с нея ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 То за ставането ще стане, ама изък ти за преампа! Първо защото губиш балансирания сигнал и второ защото лайняните конвертори на С-Медиата ще осерат всичко. Цитирай
KST Отговорено Октомври 2, 2008 Автор Отговорено Октомври 2, 2008 ее... Ше полудея.. Аз съм с две звукови,другата е Realtek тя пък е с три входа(и тя ли ше осира нещата ?) Цитирай
LOE Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 абе спокойно, просто ползвай небалансирания изход, мисля че тоя за жак е точно такъв, преди врехе имах почти същия преамп, само че от серията 200, и си го ползвах с аудиджито без особени проблеми Цитирай
KST Отговорено Октомври 2, 2008 Автор Отговорено Октомври 2, 2008 ОК ще пообиколя магазините да потърся кабел БТВ колко пари г/д може да струва един такъв кабел ? Тоя преамп съвместим ли е с всички аудио обработващи програми ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Все едно да питаш китарата съвместима ли е с тях. Няма никаква връзка с аудио софтовете... Това си е хардуерно устройство със стандартни изходи. Можеш да го включиш във всяка саунд карта. Проблема при теб с тия "карти" е, че едно вкарваш, друго влиза, трето записваш, четвърто плейваш. Кабел можеш да си направиш сам. Готов не знам дали ще има такъв точно... Цитирай
KST Отговорено Октомври 13, 2008 Автор Отговорено Октомври 13, 2008 Здравейте пак Отново имам проблем Намерих кабел,намерих преходници,свързах всичко,но когато пускам да запиша излиза едно гадно пръщене и не става..Ако някой знае моля да помогне Цитирай
Recommended Posts