TheNextDimension Публикувано Септември 26, 2008 Публикувано Септември 26, 2008 I Confess IX В очакване на (Годо) вокалите и бас-а... Цитирай
jFog Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 баш красота си е това нит огризки нит гризки цялостно и качествено произведение. абе пич таз епична оркестрална дарба дету имаш няма ли да те изтрелва вече извън пределите на полуострова определено трябва да се чуе с вокали,като инструментал е покъртително. Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 ...Велев...предай се...разкрит си... ПС: наистина е много яко...както разправяше Капка... Цитирай
bulby Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 Ники пак е разцепил! Единствено барабаните ми звучат малко дървено. С истински дръмър би станало мега яко! Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 Ебато доброто!!! Много мелодично и красиво. Фен съм определено. Звука е доста як, идеите както и аранжимента много ме кефят. А бе фен съм, ши го чакаме с вокалите. Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Нещо не е наред с баса или с касите на джангър-моментите... Прекалено много ми се набива в главата и ме дразни. Не мога да определя от кое точно е проблема и как се оправя (не съм истински музикант и никога няма да бъда), но определено не е както трябва. Може би истинските барабани ще решат проблема. Цитирай
TheNextDimension Отговорено Септември 30, 2008 Автор Отговорено Септември 30, 2008 (Редактирано) Благодаря на всички за хубавите думи. Леко и напоително вече 9 парчета като китари са готови. Нямам идея кога ще има вокални партии по една основна причина : Има идейна насоченост, а няма кой да напише текстовете (зов за помощ: ако някой хмм иска да стане част от прикючението и се включи с лирики, моля нека удари едно ПМ). Нещо не е наред с баса или с касите на джангър-моментите... Прекалено много ми се набива в главата и ме дразни. Не мога да определя от кое точно е проблема и как се оправя (не съм истински музикант и никога няма да бъда), но определено не е както трябва. Може би истинските барабани ще решат проблема. Възможно е, може би на някои места касите и ниските китари резонират...особено ако се слуша с някакъв къстъм еквалайзер (а може би и без него), но няма как да е от бас-а, тьй като още не е записан. Намерих няколко дублирани каси... може би в това да е бил проблема и аз не знам Благодаря за меннието ! Редактирано Септември 30, 2008 от TheNextDimension Цитирай
satanas Отговорено Октомври 5, 2008 Отговорено Октомври 5, 2008 Напълно съм съгласен с jFog, парчето е много добро Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 9, 2008 Отговорено Октомври 9, 2008 (Редактирано) Поздравления, на мене не ми прилича на блек метъл, но е хубаво! Имам предвид, че ако си този за който си мисля - някога правехте много як блек-дуум метал. Редактирано Октомври 9, 2008 от Slacoth Цитирай
Recommended Posts