BlackCurse Публикувано Септември 25, 2008 Публикувано Септември 25, 2008 Ами ходих в музикалния магазин в търново и тази китара ми допадна по цена но все пак да питам дали е добра като модел и дали си заслужава парите 258лв ПС: намерих я (мисля че е същия цвят дори) и в 1 сайт http://en.euroguitar.com/guitar/behringer/...393/115503.html Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Хвърли едно око на това. И между другото - музикалния магазин в Търново не е особено зареден със стока, така че... аз лично не бих си избрал китара просто защото я имат налична. Моята си я поръчах да ми я донесат от София и оскъпяването ми излезе само 10 лв., но пък знаех точно коя китара искам... Цитирай
BlackCurse Отговорено Септември 26, 2008 Автор Отговорено Септември 26, 2008 ами като вид е по добре но за другото нз. аз зимата сигурно ще ходя към пловдив така че ще видя най веоятно от там ще взимам Цитирай
BlackCurse Отговорено Септември 28, 2008 Автор Отговорено Септември 28, 2008 забравих да питам какви допълнителни екстри ми се налага да взема за iAXE 629? Цитирай
BlackCurse Отговорено Септември 29, 2008 Автор Отговорено Септември 29, 2008 (Редактирано) Компютър с USB порт? xx а тогава някоя по полезна програмака която не е Wav Editor(с Nero) Редактирано Септември 29, 2008 от BlackCurse Цитирай
nickysn Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 Ами тя си идва и със софтуер, виж какво съм писал в другата тема. Цитирай
BlackCurse Отговорено Септември 30, 2008 Автор Отговорено Септември 30, 2008 Ами тя си идва и със софтуер, виж какво съм писал в другата тема. ам да питам като ходя на учител с моята китара ли? и как да свиря с USB китара там? Цитирай
nickysn Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Ако учителя ти има усилвател за електрическа китара, можеш да я включваш там. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 аве стига с тея usb глупости - вземи си нормална китара и зарежи това 1 Цитирай
nickysn Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Ето едно ревю: В общи линии, китарата е предназначена за начинаещи и основното й предимство е ниската цена, защото си спестяваш купуването на усилвател. Цитирай
BlackCurse Отговорено Октомври 6, 2008 Автор Отговорено Октомври 6, 2008 Ето едно ревю: В общи линии, китарата е предназначена за начинаещи и основното й предимство е ниската цена, защото си спестяваш купуването на усилвател. ок nickysn мерси за помоща смятам да си взема Behringer iAXE629 Цитирай
chief Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 еми аз имам такава преди 2 месеца си я купих от dynacord и то стана много случайно защото аз още от тогава бях много запален и влезнах в магазина да разгледам, не бях решил да копувам но цената много ми хареса китарата на външен вид ми хареса също и я купих. Значи по мое мнение китарата върши работа за учене но през компютъра свиренето е отвратително,поне при мен беше но саунд картата ми е добра и свирех на 6 колони плюс суббуфер и пак беше гадно, но смятам че китарата би ти свършила работа ако си начинаещ. Надявам се да съм бил полезен Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 То именно защото си свирил на 6 колони + субуфер е бил толкова гаден звука... то тия софтуерни симулации са за мониторни колони предназначени. Друг момент е, че ако все още не знаеш как да си нагласиш ефектите е нормално да не можеш да си намериш хубав звук. Все пак Native Instruments са име в индустрията и симулациите им не са никак лоши. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Значи по мое мнение китарата върши работа за учене но през компютъра свиренето е отвратително,....свирех на 6 колони плюс суббуфер и пак беше гадно...... Егати работата... китара направена да се свири през комютър с нея звучи отвратително в компютър. Да не би да не си наредил добре съраунд ситемата? Цитирай
Recommended Posts