liquid_death Публикувано Септември 24, 2008 Публикувано Септември 24, 2008 (Редактирано) Някой знае ли къде в София или Варна (или с поръчка) мога да открия такива букси? http://www.thomann.de/de/adam_hall_klinkebuchse_7217.htm Подчертавам че става дума за букси за вграждане, стерео с накрайник под формата на болт, а не гайка!(ако ме разбрахте какво имам предвид....) Най-точно такива - http://www.thomann.de/de/adam_hall_klinken...7pcb02_pack.htm Редактирано Септември 24, 2008 от liquid_death Цитирай
bir4o Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 За некачествени такива има на Илиенци сергията където продават говорители и авто музика и са по левче . Преди съм взимал в Конрад по 30 стотинки , но свършиха . Аз също търся качествени такива - за изходите на усилвателите ми към колоните . Цитирай
patient Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Такива букси има и в Електронинвест и в магазинчето на ул. "Поп Богомил", но болтовете им със сигурност са пластмасови и не изглеждат особено здрави. Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 25, 2008 Автор Отговорено Септември 25, 2008 Нито в електроинвест, нито в магазинчето на Поп Богомил има такива - проверил съм лично там!Има единствено пластмасови с пластмасовите гайки.Иначе за пластмасовите болтове - преди работих с такива и си ги намирах от Шумен, но се изчерпа количеството - супер здрави са - натягал съм ги на макс и нито една не се е чупила или превъртала резбата.Ако има някъде с пластмасови болтове - веднага вземам. Още една молба - моля варненци, кажете къде там има големи магазини(и не толкова големи) за електротехника.Аз знам само зад операта един, един до окръжна болница.Моля кажете други Цитирай
ciriljhonson Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 (Редактирано) На кръстовището на "Черковна" и "Оборище" има един магазин. Ако имаш път на там провери,не съм сигурен обаче дали има точно такива букси. Доста добре е зареден има всякакви врътки,копчета,жакове,букси и тн. Редактирано Септември 25, 2008 от ciriljhonson Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Ако ти трябват 200-300 бройки - от братята китайци през еБей. Цитирай
vlex Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Имаше един зад общината някъде се падаше - не е точно зад нея ми е в един гараж зад един блок - като ми се беше прецакал зуум-ът ходих да диря там букси и имаше разновидновсти чини ми се. Да приемем, че е някъде в тоя район, но най-добре да си питаш или да потърсиш в жълтите страници, където и аз самият намерих адреса: http://bgmaps.com/map.asp?sid=4f90f191791a...p;Map32_32.y=35 Сори, че не мога да помогна повече Поздрави, Влад Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 26, 2008 Автор Отговорено Септември 26, 2008 Букси все още няма, но варианти се появиха Искам да благодаря лично на всички, които изявиха желание за помощ: Fender_str , Nikifena , vlex , Baby Thomas , ciriljhonson , patient , bir4o Благодаря ви!Страхотни сте!Форума се развива благодарение на вас и хора като вас!Все пак това е място за споделяне на информация и ви благодаря още веднъж че го правите!!!! Цитирай
Recommended Posts