Angelina Sekulova Публикувано Септември 22, 2008 Share Публикувано Септември 22, 2008 ИЗВИНЯВАМ СЕ за сингбека.... Пак се извинявам, и още веднъж... И на себе си, и на слушателите, и на Форинър... Транспонирах го с тон и половина нагоре и той се "запържи". Накрая вокалите, освен мен, са ги пели и хор от смърфове, смукнали балончета с хелий (рязах среди и високи от това място, ама нямаше много ефект). От транспонирането се чува как плейбекът "заеква" тук-там, но... не можах да устоя. Длъжа го..., колкото и да е странно, на noti4ka , чийто пост вчера в една тема за инструментали ме подтикна към полезното дело да разровя дисковете си, да видя какво имам и да го опиша. И си намерих Double Vision. Пъти повече бих предпочела да пусна вокалите (сухи, но синхронизирани и в баланс) в "Джем", но от една страна ще е доста трудно за сглобяване на такъв принцип, щото паузите между фразите са дълги (и вокалът не е подходящ за "пилот"). А и... там, освен че Delyan ми е дал два конструктивни отговора в едната тема (за което много благодаря!), другата... и куче не вдига крак да я препикае (сигурно щот съм мноо "зла" напоследък... ). Затова ползвам "заместители"... Обожавам Форинър иначе (ох, много и то!) И с новия вокалист са перфектни! Ей го: http://media.putfile.com/Angelina_Double-Vision-Cover Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Септември 22, 2008 Share Отговорено Септември 22, 2008 Аааа, падна ли ми 1. Не ми е ясно защо пускаш някакви сингбеци, ама щом искаш... Май по-добре нищо. 2.Добре си го изпяла технически, /не че разбирам от пеене много/ ама може и по-добре. Разните" еееиеее "...Знаеш си. 3.Некак си нема атмосфера и звучи малко нафукано 4.Много хубаво си пееш, не ме слушай, ама не е ясно какво искаш да направиш? Да си пееш за кеф, да пееш в кръчми или да правиш музика?/ То не, че едното напълно изключва другото, ама.../ Пей си, нема лошо, аз съм дърт мрънкател. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Септември 23, 2008 Share Отговорено Септември 23, 2008 Много лошо звучат китарките и това ми разваля кефчето...Иначе хубаво гласче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Септември 24, 2008 Автор Share Отговорено Септември 24, 2008 yotzzo, когато мъже пеят такива парчета, било твърдо. Като ги изпее жена, звучало "нафукано". Ще напиша какво искам да правя, но темата не е тази. zwero, благодаря за коментара! Ох, кошмарни се китарите, а не "много лоши"... Страдам, поради което... Но като си го намерих тоя сингбек и буквално... "ми се набра кода"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Пеенето си е супер, но бекинга наистина те "дърпа" доста назад... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mis Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Angelina браво! Не зная за другите, но аз лично харесвам изпълнението ти още повече, точно защото е "нафукано". Харесва ми, че пееш уверено и изобщо гласа ти е силен и експресивен. За съжаление не мога да ти дам по-задълбочен коментар, тъй като хич ме няма в терминологията и не разбирам много от техники на пеене и т.н. Но ужасно много ми хареса, ако това значи нещо за теб. Даже почти не обърнах внимание на бекинга. Както ти писах преди, имаш верен фен в мое лице. Продължавай в същия дух! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 ИЗВИНЯВАМ СЕ за сингбека.... Пак се извинявам, и още веднъж... Е толкоз няма ли тука кой да направи нещо по въпроса. И аз бих опитал , ама тоя хеви метал , не е мойта музика, просто . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Има кой , ама време кът засега Даскалото лошо нещо Иначе ще се радвам ако Angelina сподели сухия вокален трак за да има на какво да си играя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Септември 25, 2008 Автор Share Отговорено Септември 25, 2008 Мач ъблайджд диър Лорд (much obliged dear Lord) - на чис български се изразих! За жалост съм намазала ефекта връз вокалите и подвеждащо съм ги записала под името "без ефект" . Нищо, той не е много, с изключение на "подвикванията" на последния припев. Ако намираш, че много ти пречи ефектът..., ще ги препея (сефте ). Ще се доразбираме на ЛС. ОМГ, ако и аз на твоята възраст можех да имам такива "извънкласни занимания", сега щях да съм Queen of Daylight... Гледай си училището все пак, моля (аз не съм толкова важна). Хей ги на! Силно благодарско към хората, посетили темата, и вписали своето мнение в "Книгата за похвали и оплаквания"... Благодаря сърдечно на момичето-работарче Mis и я приветствам в моите теми! ultramega-аааа , ох, ще почина, много сладък коментар! Това не е хеви метъл. Форинър са една от "меките" групи в хард-рока. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 25, 2008 Share Отговорено Септември 25, 2008 Само едно последно въпросче извън ЛС : какво е темпото на записания трак ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Септември 25, 2008 Автор Share Отговорено Септември 25, 2008 Само едно последно въпросче извън ЛС : какво е темпото на записания трак ? Не съм пускала метронома - пях направо с плейбека. Ще пробвам тия дни да го синхронизирам. Проблемът е, че тъпият метроном в Cool-а тръгва с една милимунда заекване, като го цъкна на първо време и... виждам зор. Ама, като го преборя веднъж..., после ще знам. (Стискай палци ) Sorry, трябва да "затварям сергията" вече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 25, 2008 Share Отговорено Септември 25, 2008 ultramega-аааа , ох, ще почина, много сладък коментар! Това не е хеви метъл. Форинър са една от "меките" групи в хард-рока. хаха... ми може и така да е на мен ми прозвуча като хеви.... оригинала не съм слушал, оригиналната банда съм я чувал, но също не съм и обръщал голямо внимание. В моята лична класификация, хард рока не звучи така, но това си е мой проблем Е важното е че се намери , кой да се отзове. Лорд-а е подходящ човек за целта. Още повече че си пада по Хеви метааааал ... ама то пък това не беше .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Септември 25, 2008 Share Отговорено Септември 25, 2008 ultramega-аааа , ох, ще почина, много сладък коментар! Това не е хеви метъл. Форинър са една от "меките" групи в хард-рока. хаха... ми може и така да е на мен ми прозвуча като хеви.... оригинала не съм слушал, оригиналната банда съм я чувал, но също не съм и обръщал голямо внимание. В моята лична класификация, хард рока не звучи така, но това си е мой проблем Е важното е че се намери , кой да се отзове. Лорд-а е подходящ човек за целта. Още повече че си пада по Хеви метааааал ... ама то пък това не беше .. Как да не е метал? Колегата Ултрамега е съвсем прав, присъединявам се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Просто браво, шапка ти свалям!! Освен, че имаш страхотен глас, удивително добре го владееш и рационално и емоционално! За техническата страна не мога да коментирам, нямам претенции, че разбирам, но като цяло изпълнението ти много ми хареса. А беквокалчета са си екстра, хем изразителни , хем темперирани и същевременно нестерилни, т.е живи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Браво ! За пореден път отлично изпълнение.... ще чакаме версията с Lord-a . П.П. Темпото до колкото аз успях да го хвана е 130... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts