npace Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ъъъ тва Jolene ли е както и да е това пола няма никакво значение - дали си добър си зависи от теб Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Абе не им вярвай на тия сайтове... Кимбърли Гос, ако не знаеш, е била сешън клавир на Dimmu Borgir, Ancient и Therion знам че е била със диму боргир,но не знаех че е клавир.някъде в един сайт,не знам кой четох за нея,и биографията на цялата група и на всички от нея.даже и за езерото четох а вече тотално се убедих да не вярвам на метал сторм.толкова невярна информация има......one_voice.не е важно какво се говори.важно е да е по темата а ние в момента за това говорим. Цитирай
rockstar666 Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 Tracy-тази черна перличка Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 Батенце таа има 50 и нещо ръка... Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 (Редактирано) Ма то това не си ли е просто негър? Ким Гос от Synergy е ебсолютна кочина. Ще ви светна, че тя и сестра и (групи с пребогат стаж) са били гаджета на половината музикален свят. Спала е с доста космати метъли, а най-голямото и завоевание е Seth Putnam от Anal Cunt, с който са били гаджета около година. Даже Seth имал веселяшкия навик да и пръска между краката със спрей на публични места. По този начин човекът искал да оповести на света, че оная и работа спешно се нуждае от ароматизиране. Редактирано Октомври 4, 2005 от the_gorer Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 (Редактирано) Phantom Blue са яка женска банда. Китаристката им наистина свири здраво. Редактирано Октомври 4, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 ооо,ама аз нямам и намерение да ставам като Great Kat ! Тва да се чува! Тряа да я надминете по-техника бая, за да има смисъл "революцията". ооф,аман от техничари! Защо си мислите,че всичко на тоя свят е техника? стига с тая техника ....не всички велики музиканти са техничари техниката не е най-важното нещо!!!!!!!! това до колко умее да свири човек не се оценява по това дали може да изсвири някакво соло с бързината на светлината и без никакво чувство и мелодия примерно айде млъквам,че :killyou: сори за офтопика та по темата сетих се за едни китайки от детското филмче Hi Hi Puffy AmiYumi иначе имало някакво списание за ''женски'' рок .ето линк към него www.womanrock.com Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 (Редактирано) ооф,аман от техничари!Защо си мислите,че всичко на тоя свят е техника? стига с тая техника ....не всички велики музиканти са техничари техниката не е най-важното нещо!!!!!!!! Не съм казал, че е най-важната, ама продава. Не съм казвал, че всички велики музиканти са техничари. Идеята ми е, че ако искате да правите революция ви трябва и техника, поне достатъчна да изсвирите това, което ви е в главата... Редактирано Октомври 4, 2005 от st0rmblastt Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 ама не се изказа така! Каза,че трябва да надминем Great Kat по техника,защото има разлика в това,което сега казваш! все тая айде стига с тоя офтопик,защото е напълно безмислен Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 (Редактирано) ооо,ама аз нямам и намерение да ставам като Great Kat ! Тва да се чува! Тряа да я надминете по-техника бая, за да има смисъл "революцията". ооф,аман от техничари! Защо си мислите,че всичко на тоя свят е техника? стига с тая техника ....не всички велики музиканти са техничари техниката не е най-важното нещо!!!!!!!! това до колко умее да свири човек не се оценява по това дали може да изсвири някакво соло с бързината на светлината и без никакво чувство и мелодия примерно айде млъквам,че :killyou: сори за офтопика та по темата сетих се за едни китайки от детското филмче Hi Hi Puffy AmiYumi иначе имало някакво списание за ''женски'' рок .ето линк към него www.womanrock.com ще се базирам на личен опит.пъфи амиюми не са китаристки.те имат група,но са само певици в нея заявявам го гордо,защото освен метъл слушам и рок от япония :hello: лични любимци-asian kung-fu generation,mass missile и pierrot :hello: едит:абе кимбърли тя ли пее или само свири?защото всичките песни който имам(цялата дискография) са изпяти от жена. Редактирано Октомври 4, 2005 от Лелдорин Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 едит:абе кимбърли тя ли пее или само свири?защото всичките песни който имам(цялата дискография) са изпяти от жена. Пее. Цитирай
Morello Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 (Редактирано) ъ е това са въпросните Puffy Ami Yumi , малко големичка снимката, ама.. песничка тяхна де едит: за да я свалите накрая на страницата цъкате едно фрии и ошти Редактирано Октомври 4, 2005 от Morello Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 въпреки че са с китари не свирят а някой случайно да знае на колко години са? Цитирай
npace Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 /offtopic asian kung-fu generation са много добри Цитирай
Recommended Posts