Sieger Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) ти май си и дигнал мерника? Откритите свалки вече са често срещани, след таз снимка Пази се от младежите Jolene!!! А колкото до жените китаристки... Помня преди време бях чел за една девойка (вече не толкова девойка де...) която е основала една от първите женски кънтри групи през 60те. Май Кити Уелс се казваше Редактирано Октомври 3, 2005 от Sieger Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 абе Kimberly Goss от синерджи не свири ли и тя на китара?имам 1 снимка дето е застанал алекси лайхо на концерт и свири,и до него има друго "лице" което не разпознавам,защото косата му покрива лицето,ама на нея ми прилича :think: Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ти май си и дигнал мерника? - - - - - Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ти май си и дигнал мерника? - - - - - какво значи това?че си и наточил ножа? Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 хаха какво трябва да значи бре . как може да и се точа като сьм и виждал 1 снимка и знам ,че слуша пьнк . -просто са малко момичетата който свирят и още повече слушат пьнк . :read: Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 как може да и се точа като сьм и виждал 1 снимка и знам ,че слуша пьнк . хахаха,е тва е адекватно мислене! иначе пънкарките китаристки(или обратното) сме мнооого малко,наистина :guitar: даже само китаристките(без пънкарски наклонности) се броят на пръсти за съжаление,but It`s time for revolution Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 е някой знае ли нещо за вокалистката на синерджи? Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Май си се объркал(а), Кимбърли свири на клавир... Редактирано Октомври 3, 2005 от dark Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 даже само китаристките(без пънкарски наклонности) се броят на пръсти за съжаление,but It`s time for revolution Дано не станеш смешна като Great Kat(най-вече визия и характер), ми да покажеш(те), че и Вие моежете да :guitar: :green: Успех, моме Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Май си се объркал(а), Кимбърли свири на клавир... нещо се разминаваме.тук пише дори че няма клавир,а тя е вокалистка.или тя си е вокалистка,но си свири любителски? п.с.мъжко съм. Редактирано Октомври 3, 2005 от Лелдорин Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Абе не им вярвай на тия сайтове... Кимбърли Гос, ако не знаеш, е била сешън клавир на Dimmu Borgir, Ancient и Therion Редактирано Октомври 3, 2005 от dark Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 даже само китаристките(без пънкарски наклонности) се броят на пръсти за съжаление,but It`s time for revolution Дано не станеш смешна като Great Kat(най-вече визия и характер), ми да покажеш(те), че и Вие моежете да :guitar: :green: Успех, моме хехе,мерси ооо,ама аз нямам и намерение да ставам като Great Kat ! Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 тука стана някаф чат : "мьжко сьм" , "гледай да не станеш като еди кой си " , "оная каде е свирела и на какво " . :stop: Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ооо,ама аз нямам и намерение да ставам като Great Kat ! Тва да се чува! Тряа да я надминете по-техника бая, за да има смисъл "революцията". Цитирай
Recommended Posts