Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
ти май си и дигнал мерника?

Откритите свалки вече са често срещани, след таз снимка :) Пази се от младежите Jolene!!!

А колкото до жените китаристки... Помня преди време бях чел за една девойка (вече не толкова девойка де...) която е основала една от първите женски кънтри групи през 60те. Май Кити Уелс се казваше :)

Редактирано от Sieger
Отговорено

абе Kimberly Goss от синерджи не свири ли и тя на китара?имам 1 снимка дето е застанал алекси лайхо на концерт и свири,и до него има друго "лице" което не разпознавам,защото косата му покрива лицето,ама на нея ми прилича :think:

Отговорено

хаха какво трябва да значи бре . как може да и се точа като сьм и виждал 1 снимка и знам ,че слуша пьнк .

-просто са малко момичетата който свирят и още повече слушат пьнк . :read:

Отговорено
как може да и се точа като сьм и виждал 1 снимка  и знам ,че слуша пьнк .

хахаха,е тва е адекватно мислене! :huh::)

иначе пънкарките китаристки(или обратното) сме мнооого малко,наистина :guitar:

даже само китаристките(без пънкарски наклонности) се броят на пръсти за съжаление,but It`s time for revolution :lol:B)

Отговорено
даже само китаристките(без пънкарски наклонности) се броят на пръсти за съжаление,but It`s time for revolution :huh::)

Дано не станеш смешна като Great Kat(най-вече визия и характер), ми да покажеш(те), че и Вие моежете да :guitar: B) :green: Успех, моме :lol:

Отговорено (Редактирано)
Май си се объркал(а), Кимбърли свири на клавир...

нещо се разминаваме.тук пише дори че няма клавир,а тя е вокалистка.или тя си е вокалистка,но си свири любителски?

п.с.мъжко съм.

Редактирано от Лелдорин
Отговорено (Редактирано)

Абе не им вярвай на тия сайтове... Кимбърли Гос, ако не знаеш, е била сешън клавир на Dimmu Borgir, Ancient и Therion

Редактирано от dark
Отговорено
даже само китаристките(без пънкарски наклонности) се броят на пръсти за съжаление,but It`s time for revolution  :lol:  :huh:

Дано не станеш смешна като Great Kat(най-вече визия и характер), ми да покажеш(те), че и Вие моежете да :guitar: :) :green: Успех, моме B)

хехе,мерси :)

ооо,ама аз нямам и намерение да ставам като Great Kat !

Отговорено
ооо,ама аз нямам и намерение да ставам като Great Kat !

Тва да се чува! Тряа да я надминете по-техника бая, за да има смисъл "революцията".