overhate Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 Що бре, сегашния китарист на къцито (ако е още същия) е добър, поне мен ме кефи Е останалата част от бенда са пълни дупки де......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) ...обаче известни, виртуозни китаристки от ранга на Satriani, Vai и останалите - :think: не ми идват на ум? а на вас? Нали ти думам - Great Kat свири шред, демек вайщини, но наистина не е много известна. А то май темата отиде към жени китаристки по принцип. Ами имаше една жена, дето свиреше в бенда на Властващият Къци Вапцаров. Я сом стар коцкар, праим се на кавалер и рядко говорим негативни неща за жени, ама това момиче имаше сериозен проблем с инструмента си. То при Къци май няма друг начин... Еххххх Ирина се казваше :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: на Къци китаристката..един път свири Strange kind of woman.... Редактирано Август 19, 2005 от spotlight_kid Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Morello Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 а нямаше ли и shakira някое клип4е, в което дънеше? :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 ей,да,има един клип ,където Шакира свири някаква част от песента,ама това не значи че е китаристка....ако наистина беше такава нямаше само да пее,ми щеше и да си свири песните(поне някои) .Може и да подрънква на кухарка,ама не се води китаристка . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) Katrina Johansson За тая четох в сайта на Майкъл Анджело. Пишеше, че не отстъпва по техника на никого дори от мъжете. Имаше откъси от някви нейни инструментали от наскоро записано EP - еми ни знам дали слушах няква си Катрина или самия Анджело. Редактирано Август 19, 2005 от metalmaniak Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 Що бре, сегашния китарист на къцито (ако е още същия) е добър, поне мен ме кефи Е останалата част от бенда са пълни дупки де......... @Overhate, ако верно го мислиш това май си много далече от музиката... :read: сега, че Къцката е малко глупав т'ва ние много добре го знаеме... че кара останалите да свирят глупости, т'ва също, ама сега да кажеш, че Цецо, Минко и басиста им там (Пламен май се казваше) са пълни дупки, мога само да ти препоръчам да ходиш да чуеш нещо на страничната им група Brainstorm (ако свирят заедно още де...) и ще се отречеш от думите си в Държавен Вестник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
overhate Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 Що бре, сегашния китарист на къцито (ако е още същия) е добър, поне мен ме кефи Е останалата част от бенда са пълни дупки де......... @Overhate, ако верно го мислиш това май си много далече от музиката... :read: сега, че Къцката е малко глупав т'ва ние много добре го знаеме... че кара останалите да свирят глупости, т'ва също, ама сега да кажеш, че Цецо, Минко и басиста им там (Пламен май се казваше) са пълни дупки, мога само да ти препоръчам да ходиш да чуеш нещо на страничната им група Brainstorm (ако свирят заедно още де...) и ще се отречеш от думите си в Държавен Вестник А, не мога да коментирам какво правят в страничната си група. Просто не ме кефи как свирят в тази. Все пак, тъй като много рядко гледам Къци не съм ги слушал и чак толкоз, а и китариста най-много се изявява, другите повече го съпортват. Та нищо чудно и да си прав........... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 @ Overhate ,сегашния китарист на недоразумението Вапцаров ( за Къци става въпрос де,пред Никола се прекланям ) е небезизвестния Ангел "Чушката"- един чичко ,който е луд по цялата глава. Само "добър" не е достатъчно за него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 Онази Great Kat я водят, че била в челната десятка на най-бързите шредъри. Аз имам едно-две нейни неща и наистина рядко снижава темпото. :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progressive Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 Що бре, сегашния китарист на къцито (ако е още същия) е добър, поне мен ме кефи Е останалата част от бенда са пълни дупки де......... @Overhate, ако верно го мислиш това май си много далече от музиката... :read: сега, че Къцката е малко глупав т'ва ние много добре го знаеме... че кара останалите да свирят глупости, т'ва също, ама сега да кажеш, че Цецо, Минко и басиста им там (Пламен май се казваше) са пълни дупки, мога само да ти препоръчам да ходиш да чуеш нещо на страничната им група Brainstorm (ако свирят заедно още де...) и ще се отречеш от думите си в Държавен Вестник А, не мога да коментирам какво правят в страничната си група. Просто не ме кефи как свирят в тази. Все пак, тъй като много рядко гледам Къци не съм ги слушал и чак толкоз, а и китариста най-много се изявява, другите повече го съпортват. Та нищо чудно и да си прав........... OFF: абе Минко (за останалите незнам) май вече не е при бат' Къци... иначе е бог (Минко де-не Къци). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) Ей,сега се сетих за Joan Jett....мисля че и тя се брои,макар че не е като The Great Kat по умения,но има яки парчета и свири в тях... намерих си Vivaldi's 'The Four Seasons " в изпълнение на The Great Kat и направо е сташно :guitar: :guitar: :violin: :violin: ....гледам,че тая мацка има 5-6 албума и е завършила цигулка :violin: Редактирано Август 19, 2005 от Jolene Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 гоялмо зарибяване ме зарибихте с Грейт Кат-ката тая извади сайт!!! шъ и търся произведенията сега. Горер ти ако имаш нейни неща нали знаеш де ще се видим :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 ами сайта й е www.greatkat.com a ето и линк The Great Kat - Vivaldi's "The Four Seasons" иначе гледам че ги има всичките й песни в нета за теглене ,обаче не са free Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) к The Great Kat - Vivaldi's "The Four Seasons" уеуе майкоооооооооо.... по принцип като чуя класически нтерпретации с дисторжън и барабани ми се откачат ташаците просто Редактирано Август 19, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 ами сайта й е www.greatkat.coma ето и линк The Great Kat - Vivaldi's "The Four Seasons" иначе гледам че ги има всичките й песни в нета за теглене ,обаче не са free бате и мойте ташаци също.....мноооо якооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts