Rezachka Публикувано Септември 19, 2008 Публикувано Септември 19, 2008 Еми.. включвам китарата в комшютъра и сичко ок, обаче искам да имам Reverb Delay .. ехо .. и разни такива ефектчета имам примерно Amplitube, но саунд картата ми не е много хубава и има много латенция.. някой знае ли нещо по въпроса.. Цитирай
rocktron-decimator Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Еми някой Хост програма, например Cubase Sx 3 примерно... там си избираш входа, даваш мониторинг и си накачваш разни ефекти да си работят в реално време, ако си начинаещ ще трябва да поогледаш форума за подобни теми с по-подробно описание! Относно Amplitube, пробвал ли си Asio4all драйвера. Значително намаля латенцията, но не очаквай, че ще свириш все едно през истинско кубе, ще бучи ще смърди, ама за софт толкова Айде успех! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Много хора знаят по много, но вече са го писали по 48 пъти и им е писнало. Затова...може би...намери из по-старите теми инфо. Успех! Цитирай
Recommended Posts