Steppenwolf Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Та именно хармониците изграждат тембъра. Бях мярнал нейде в интернет много хубаво изследване на духов инструмент (май беше тромпет) при три различни нива на налягане. Ще се опитам да си припомня къде беше, та да онагледя. :wall: Цитирай
progressive Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Та именно хармониците изграждат тембъра. Бях мярнал нейде в интернет много хубаво изследване на духов инструмент (май беше тромпет) при три различни нива на налягане. Ще се опитам да си припомня къде беше, та да онагледя. :wall: да прав си за хармониците!(май аз не съм се изразил както трябва). би ми било интересно да я видя статията... и какво всъщност са разглеждали?(свързано с различното налягане) Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Описват как се разпространява въздухът и действа в инструмента. Мисля, че имаше и една-две спектрограми. Цитирай
progressive Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Описват как се разпространява въздухът и действа в инструмента. Мисля, че имаше и една-две спектрограми. все пак ако я намериш кажи. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 А никой ли не може да каже нещо по въпросчетата ми от предишните постове? Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 (Редактирано) Ша зема аз да си отговоря на едно от въпросчетата - за key switching със следния много полезен линк, който показва как да си направиш key switched инструмент в Контакт 2 (само да поясня key switching се оказа именно това което бях написал в предишния си пост). Kontakt 2 key switching А дали може някой сега да каже някоя думичка за release trigerring, макар, че мисля че се досещам какво е? Редактирано Август 26, 2005 от ecmjazz Цитирай
pigov Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 licho не се сарди на хората како вижда6 много от тиах не знаиат какво е това семплер отдавnа 4акам да сре6на такава тема вав балгарски форум за6тото семплера не е просто един обикновен клавир!? това е ме4тата на всеки уважава6 себеси клавирис /мое мнение/ аз исползвам ensoniq eps 16 +, i roland s 550/modul/, енсоника го ползвам от 1996 година и мога да жи кажа 4е след като свикне6 сас звука на семплера след тожа вси4ко ти исглежда ниакак искуствено и дори да рер6и6 да смени6 клавира заболиаването СЕМПЛЕР си остава и ниама вра6тане на зад. ли4о нека продалжим темата вапреки вси4ко Цитирай
Recommended Posts