satanas Публикувано Септември 13, 2008 Публикувано Септември 13, 2008 За сега няма заглавие и вокали, тъй като не намерих кандидати да го изпеят :> Heavy Metal Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Аааа страшно клиширано хеви. Обожавам такива. Хевито тряаа да е такова, всякви иновации дразнят. Конкретно тука само в началото клвесинчето (или каквеото е ) не ми хареса особено, ама аз лично не си падам по такива работи, иначе останалото е екстра. Цитирай
zwero Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Доброто старо хеви...ееех много е добро парчето.Клавирчето в началото много ми хареса. Цитирай
Ели Василева Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Това е жестоко!!!!! Моля те кажи има ли парчето текст и вокална партия. И разрешаваш ли да му направим един джем - вокали и текст. Ти ме разби с това!!! Жестоко звучи Цитирай
satanas Отговорено Септември 26, 2008 Автор Отговорено Септември 26, 2008 (Редактирано) Това е жестоко!!!!! Моля те кажи има ли парчето текст и вокална партия. И разрешаваш ли да му направим един джем - вокали и текст. Разрешавам Ти ме разби с това!!! Жестоко звучи Благодаря за преценката Редактирано Септември 26, 2008 от satanas Цитирай
jFog Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 класика е да, ама по щеше да е ако почваше със солото на шес е! личи си че е само нахвърляно някак си заради монотонните барабанки,но ако има развитие с вокали и хейви текст ше е интересно да чуем пак. и ако му нашибаш и малко по вече двукасия ше ме изоргазъмтрониш просто душевно. Цитирай
satanas Отговорено Септември 30, 2008 Автор Отговорено Септември 30, 2008 Благодаря, благодаря Гледам, че момичето е амбицирано да му сложи вокали. Ще е третата имаща желание, но да се надяваме, че няма да е сериозна колкото другите две :> Цитирай
MR_STENCH Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Много добре, много добре... ! Цитирай
vanboy Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 (Редактирано) Ихааа .....Тука ви трябва як вокал с подходяща идея-добре звучите! Редактирано Октомври 2, 2008 от vanboy Цитирай
krossfirebg Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Здрасти, мога да ти направя вокална линия и текст. Ако си навит. Въпросче: какво смяташ да го правиш парчето ако ти хареса? Да го публикуваш някъде или? Цитирай
satanas Отговорено Октомври 8, 2008 Автор Отговорено Октомври 8, 2008 Здрасти,мога да ти направя вокална линия и текст. Ако си навит. Въпросче: какво смяташ да го правиш парчето ако ти хареса? Да го публикуваш някъде или? Ще се радвам да видя какво ще се получи Ами качи го после в http://www.putfile.com/ ако искаш и дай линка. Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 9, 2008 Отговорено Октомври 9, 2008 (Редактирано) Мога да говоря много срещу този стил, но иначе си го докарал екстра. Поздрави! Не искам да звуча като наставник, само да попитам няма ли да е по-добре при двойните каси да не пропускаш касата когато има удар на малко барабанче?За да е по ралистично. Редактирано Октомври 9, 2008 от Slacoth Цитирай
Recommended Posts