tupoto kopele Публикувано Август 17, 2005 Публикувано Август 17, 2005 Ако сте зарибени дайте да пишем тука някакви интересни нещица за по-известните БГ дръмъри.Примерно кой как работи, биографийки и т.н. Смисъл, че от доста време търся из нета нещо подобно ама не намирам. Ако знаете къде мога да намеря PLEASE HELP ако не просто няпишете каквото знаете. Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 чувал ли си за група старт или за паралел 42 Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 19, 2005 Автор Отговорено Август 19, 2005 чувал ли си за група старт или за паралел 42 Не съм и сега какво след две седмици ще ми отговориш"и аз" ли, докато във темета обсъждаща дали Портной е "най-добрият" е дива блъсканица....ебати форума....мислете бе....пишете бе.....деца.....и вие бе.....чичковци..... Цитирай
Spaz Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Ми трее се разбере дали Портной е най-добрия или не е. бистриме го въпроса. За българските барабанисти - чух, че Д2 имали барабанист. бил добър. Аз не знаех, че имат, ама както и да е. Мое и на венко да се кефиш. Пича е наредил 83 хии барабана и 62 хии чинела и ползва по 3 от всяко. Баси якия барабанист. Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Венко, че е пич, пич е! Ама се излага с тоя бенд бе дееа ! Освен това ползва my favorit - DW ! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 19, 2005 Автор Отговорено Август 19, 2005 Венко, че е пич, пич е! Ама се излага с тоя бенд бе дееа ! Освен това ползва my favorit - DW ! Прав си и аз така мисля.А какво мислиш за Даката от Паникан... Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Паникан не са ми точно от любимците, но за един хубав "завой"(не запой) са страшни. В кратце не е мой тип музика, но е куул ! Особено в милата БГ - дето "днеска е на мода ....." сещаш се сигурно за тоя Хиподил Цитирай
Shagrath Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 от БГ тупанджиите най-присърце ми е легнал Живко (барабаниста на Хиперборея) ... самоук ... свири от 2-3 години , а вече цъка по касите като метрономче ... много ме пълни тва момче ... Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Даката го помня от Тъмно, щото вече не слушам тежка музика и не мога да кажа за Уайаскър. Но за Тъмно - разбиваше от всякъде. Цитирай
разбойник Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 И джаз посвирваше от време на време. Супер барабанист!! Да ти е кеф да го слушаш! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Д2 имали барабанист. бил добър Че е добър-добър е(доста),а за сета-както и всичко останало в Д2- визия Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Абе хора за ашо(трашо) ли говорите като казвате барабаниста на д2 Цитирай
Katsko Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 епа те друг нямат.имат там един снажен манакен дето почуква по конгите и прави соло на дайре,ама едва ли за него става дума Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Да бе ама се учудих щото чак пък такива легенди да се носят за него. Слушал съм го на лайф и с Д2 не е нищо особено,но ако го чуя в някой джаз проект или поне да прави соло мога да кажа и нещо повече за него иначе като човек ми хареса най-много от цялата група,щото другите малко тежкареят Цитирай
Katsko Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 ее,батка-добър е.нищо че с д2-то свири попче и не си личи Цитирай
Recommended Posts