crionic Отговорено Януари 24, 2011 Share Отговорено Януари 24, 2011 (Редактирано) ^ Знам,че не е смешно,извинявам се искренно,просто не се сдържах. Ако наистина е жена ти моят съвет - бягай! То ако ше ти чупи китарата,не си заслужава направо.Разведи се Горното в кръга на майтапа.Тук наистина има хора,които си разбират от работата.Мога да ти препоръчам един - К.Димитров ,мика му във форума е BassTraffic.Но знам,че има такива и в София(ако ти е по-близо),по-добре изчакай някой друг да пише по въпроса ти. Поздрави Редактирано Януари 24, 2011 от crionic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido777 Отговорено Януари 24, 2011 Share Отговорено Януари 24, 2011 ^ Знам,че не е смешно,извинявам се искренно,просто не се сдържах. Ако наистина е жена ти моят съвет - бягай! То ако ше ти чупи китарата,не си заслужава направо.Разведи се Горното в кръга на майтапа.Тук наистина има хора,които си разбират от работата.Мога да ти препоръчам един - К.Димитров ,мика му във форума е BassTraffic.Но знам,че има такива и в София(ако ти е по-близо),по-добре изчакай някой друг да пише по въпроса ти. Поздрави Благодаря, радвам се, че прояви разбиране и разбираш от майтап. Оценявам всеки съвет и мнение и се хващам като удавник за сламка.. Поздрави и лек ден! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Януари 24, 2011 Share Отговорено Януари 24, 2011 Майтапа си е майтап, но положението е сериозно! Не чакай някой който се занимава с ремонт на музикални инструменти да ти се обади. Струва ми се, че няма да го направи.Не е професионално, поне аз така мисля! Хората който могат да ти помогнат са известни достатъчно добре, просто си избери някой и попитай за възможноста да ти се разреши проблема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido777 Отговорено Януари 25, 2011 Share Отговорено Януари 25, 2011 Майтапа си е майтап, но положението е сериозно! Не чакай някой който се занимава с ремонт на музикални инструменти да ти се обади. Струва ми се, че няма да го направи.Не е професионално, поне аз така мисля! Хората който могат да ти помогнат са известни достатъчно добре, просто си избери някой и попитай за възможноста да ти се разреши проблема. Така си е! Вече го направих. Какато очаквах от магазина ми казха, че не признават механични повреди.Честно казано не очаквах IBANEZ да е с такова крехко тяло(кекав). Обадих се на един от Софийските майстори..дано скоро се върне жива и здрава при мен !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Януари 25, 2011 Share Отговорено Януари 25, 2011 Всичко ще е наред, сигурен съм в крайния резултат! А иначе, всеки инструмент може да поднесе някоя такава изненада, важното е после нещата да са ОК! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido777 Отговорено Февруари 6, 2011 Share Отговорено Февруари 6, 2011 Да споделя, китарката е готова ..благодарение на Валери Градинарски ! И едно послание до всички, които ще се сблъскат с подобни проблеми: Не опитвайте това у дома..доверете се на хората които умеят и практикуват този занаят-ПЪРВО за да не изчезне и ВТОРО - за да сте доволни като мен и да си използувате с удоволствие инструментите дълги години! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts