Jump to content
Българският форум за музиканти

Счупеноо

Recommended Posts

^ :)

Знам,че не е смешно,извинявам се искренно,просто не се сдържах.

Ако наистина е жена ти моят съвет - бягай! :P То ако ше ти чупи китарата,не си заслужава направо.Разведи се :)

Горното в кръга на майтапа.Тук наистина има хора,които си разбират от работата.Мога да ти препоръчам един - К.Димитров ,мика му във форума е BassTraffic.Но знам,че има такива и в София(ако ти е по-близо),по-добре изчакай някой друг да пише по въпроса ти.

Поздрави :)

Редактирано от crionic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 50
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

^ :butcher:

Знам,че не е смешно,извинявам се искренно,просто не се сдържах.

Ако наистина е жена ти моят съвет - бягай! :butcher: То ако ше ти чупи китарата,не си заслужава направо.Разведи се :D

Горното в кръга на майтапа.Тук наистина има хора,които си разбират от работата.Мога да ти препоръчам един - К.Димитров ,мика му във форума е BassTraffic.Но знам,че има такива и в София(ако ти е по-близо),по-добре изчакай някой друг да пише по въпроса ти.

Поздрави :)

Благодаря, радвам се, че прояви разбиране и разбираш от майтап. Оценявам всеки съвет и мнение и се хващам като удавник за сламка..

Поздрави и лек ден!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майтапа си е майтап, но положението е сериозно! Не чакай някой който се занимава с ремонт на музикални инструменти да ти се обади. Струва ми се, че няма да го направи.Не е професионално, поне аз така мисля! Хората който могат да ти помогнат са известни достатъчно добре, просто си избери някой и попитай за възможноста да ти се разреши проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майтапа си е майтап, но положението е сериозно! Не чакай някой който се занимава с ремонт на музикални инструменти да ти се обади. Струва ми се, че няма да го направи.Не е професионално, поне аз така мисля! Хората който могат да ти помогнат са известни достатъчно добре, просто си избери някой и попитай за възможноста да ти се разреши проблема.

Така си е! Вече го направих. Какато очаквах от магазина ми казха, че не признават механични повреди.Честно казано не очаквах IBANEZ да е с такова крехко тяло(кекав). Обадих се на един от Софийските майстори..дано скоро се върне жива и здрава при мен :) !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко ще е наред, сигурен съм в крайния резултат! А иначе, всеки инструмент може да поднесе някоя такава изненада, важното е после нещата да са ОК!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Да споделя, китарката е готова :greenball: ..благодарение на Валери Градинарски :bravo: !

И едно послание до всички, които ще се сблъскат с подобни проблеми: Не опитвайте това у дома:)..доверете се на хората които умеят и практикуват този занаят-ПЪРВО за да не изчезне и ВТОРО - за да сте доволни като мен и да си използувате с удоволствие инструментите дълги години!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове