Dilian Nedev Публикувано Септември 9, 2008 Публикувано Септември 9, 2008 Дойде времето и аз да се разпиша в този форум ... песента е с кодово име : "Is There Something In The Darkness" Стила е неопределен , записа също . Идеята оставям на вас да я оцените . Ето едно линкче в putfile : ЛИНК Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Много е добро , очаквам още! Цитирай
satanas Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Много е добро Дилян е жив king diamond Цитирай
zombie Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Дилянски наш гении! Да знаеш, завиждам ти Браво, само в същият дух! Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Звучи идейно! При това без да претендира за особено техничарско и завъртяно Мно'о 'леб има в тебе, ша знаиш Цитирай
ultramega Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Много Яко. Харесва ми и самия запис висчко се чува и то доста пространствено и не е глухо като моите домашни опити. В началото е много идейно и разнообразано и аз като слушател, слушах с интерес. Явно е бликнала идеята и е станала добре. Но към края леко ми се струва насила е довършено. Там малко доскуча на фона на експлозивното и създаващо атмосфера начало. Може би се дължи на китарния сидром, задължително да има соло и да е дълго Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 9, 2008 Автор Отговорено Септември 9, 2008 Аз от своя страна да благодаря на всички За записа само ще споделя , че за първи път ползвам автоматизация+съраунд процеси , и се оказа доста приятно . А за китарното соло ... Като ми дойде на ум рифа от 2:22 почуствах просто че на това нещо трябва да има соло Е , може малко да съм се поувлякъл ... Цитирай
Fenix Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Идейно и приятно! Еваларка. За звука... то е ясно има още доста работа, но все отнякъде трябва да се почне. Годе долу и аз съм мисля около това ниво. Важното е идеята и желанието да я има! А тук се усещя явно Цитирай
lizardman Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 И на мен много ми хареса идеята. Отначало звучи свежо, но и според мен се губи живецът към края. Нормално е, имаш идея и започваш с нея и си звучи страхотно, ама след тва тряя да го завършиш... Тва си е световен проблем като глобалното затопляне Цитирай
Valserp Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 Да, последните 30 секунди наистина ми се струват ненужни Другото, което е - след като чух писъка в началото бях подготвен за нещо зловещо. "Злата" нотка определено я имаше в произведението, но просто очаквах да е по-мрачно. Но това вече са си строго индивидуални виждания... За звука - евалата. Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Супер е, ама прогресарското звучене буквално ме вади от равновесие... Особено към ~ 1:20 - 1:40 този клавир ми бърка в мозъка, но пък аз имам алергия и към най-малкото напомняне за прогресив, така че едва ли мога да бъда критерий. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 26, 2008 Автор Отговорено Септември 26, 2008 Отново да благодаря на всички които са го чули . Радвам се , че поне сте го слушали до края , че да ви отегчи той @Metonia - не разбирам какво лошо има в този вид сола . Аз лично прогресив не слушам ... по твоята логика повечето сола на Rainbow са прогресив , и тях ли не слушаш ? Цитирай
Recommended Posts