flexw Публикувано Септември 1, 2008 Публикувано Септември 1, 2008 Здравей те, Имам синтезатор Yamaha DGX300, звуковата ми карта е Audiophile 192 опитвам се да подкарам синтезатора като midi клавиатура в Cubase SX четох много и мисля че съм направил всичко както трябва нo все пак нещо липсва излизами индикация за MIDI активност, но звук така и не чувам. Каквото и да правия в midi devise manager нищо не се променя. Моля ако някой има някаква идея да ми помогне Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Ако си направил миди трак трябва да му назначиш изход - или Microsoft GM синтезатора , който изобщо не е за препоръчване заради високата си латентност , или VST инструмент по избор . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Прегледай пак опциите на канала си - кое му е вход, кое е изход (VSTi), включн ли е мониторинга, на кой МИДИ канал бачка, на кой МИДИ канал бачка VSTi-то... Цитирай
Recommended Posts