Holy Diver Публикувано Август 31, 2008 Публикувано Август 31, 2008 Скоро си купих ел китара а заедно с нея и AMP но имам един проблем.Не знам защо но никога не мога да наглася гласа на китарата така както го искам.Пробвах да променя нещата чрез AMP-а но пак не става.Оправям се с EQ опцийте но като цяло не мога да постигна желания ефект.Моля за вашите съвети относно настройката. Цитирай
7thString Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Въпроса ти звучи така: "Наскоро си купих кола, но не върви както искам. Какво да правя" Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Първо, има си пинната тема най-отгоре на този раздел специално за настройките на кубетата. Второ, има голяма възможност кубето ти просто да не може да звучи както ти го искаш. Кажи поне каква марка и какъв модел е. А и, като го купуваше, не го ли пробва първо? Цитирай
Holy Diver Отговорено Август 31, 2008 Автор Отговорено Август 31, 2008 Ами кубето ми е RANDALL RX15M и според мен е добро Цитирай
Holy Diver Отговорено Август 31, 2008 Автор Отговорено Август 31, 2008 Пробвах най-различни комбинаций чре EQ на Ампа.Извинявам се че питам наглед прости неща но не съм си имал работа с музикална техника преди и опитът с акустичната в случая не ми помага.Китарата ми е модел Washburn WR120. Цитирай
Valserp Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 В интерес на истината и аз имам проблем с настройките по Randall-ите и затова се отказах от марката. Иначе сигурно ще го научиш, но просто трябва доста да си играеш - има хубав звук някъде там. А Комбинаций е братовчед на Конфуций, най-добрия приятел на Репетиций. Цитирай
Overdrive Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Ами кубето ми е RANDALL RX15M и според мен е добро Супер е спор няма - малките "кубета" (по-точно играчки) със 6" говорител са върха - звучат като 100вата глава със 2кабинета 4х12, че даже и по-плътен звук имат Цитирай
Holy Diver Отговорено Август 31, 2008 Автор Отговорено Август 31, 2008 Значи ще продължавам да се ровя в АМПА. Цитирай
yotzzo Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Ами кубето ми е RANDALL RX15M и според мен е добро Супер е спор няма - малките "кубета" (по-точно играчки) със 6" говорител са върха - звучат като 100вата глава със 2кабинета 4х12, че даже и по-плътен звук имат Не се бъзикай с човека! Ако този модел на рандал е с 6" говорител, ясно, че няма как да звучи. Трябва си 12". Има едни рандали, дето са с 2х12" и са си много добри. Цитирай
lizardman Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Тъй и тъй си пуснал тема - отговори на тоя въпрос: А как искаш да звучи ? Може и да получиш съществен съвет. Цитирай
Dread Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Извличането на звук е цяло изкуство. Предстои ти много опитване докато установиш какво точно ти се иска да чуеш. Прегледай темата с настройките по-горе и знай, че ти остава само пробване. За мен лично това е най-приятната част от всяка нова китарна техника, до която се докосна. Цитирай
Stone Free Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Звучиш ми като: Gain 10, Low 10, Mid 3, High 10 Цитирай
Holy Diver Отговорено Септември 1, 2008 Автор Отговорено Септември 1, 2008 А как искаш да звучи ? Ами по-твърдо.Не мога да постигна този здрав звук който е необходим за например Back in Black.Просто ще се опитвам и скоро се надявам да се получи Цитирай
Recommended Posts