Jump to content
Българският форум за музиканти

Holy Diver

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia-City of the lost heaven

Holy Diver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Holy Diver

    Хелп!

    Усилвателя ми наистина е нисък клас Randall RX15M.Няма вградени Хорус и Ривърб.Много харесвам BB KIng наистина тона с който свири е страхотен(не очаквам нещо което да направи звука чак такъв все пак и китарата ми не е като неговата).Просто се интересувам дали мога да направя звука такъв без да си купувам по-висок клас АМП.А относно тези процесори-какво представляват?Много често в темите ги споменавате но ако това е решение няма да е зле да знам какво представляват.
  2. Holy Diver

    Хелп!

    Здравейте!Понеже наближава Коледа реших да си взема нещо което ще подобри звука на мойта китарка.Понеже напоследък предимно блус свиря реших да си взема някво устройство което да прави звука максимално чист и мек преди да влезе в кубето.Гледах един пич в Ютюб с такова устройство но понеже не съмм запознат с вида му не можах да намеря нищо в нета.Чудя се дали мога да си намеря някаква джаджа която да променя така звука че да звучи блусарско?Моля за вашето мнение и ако може кажете от къде мога да си взема тва чудо!
  3. Мерси много за съветите!
  4. Ами по-твърдо.Не мога да постигна този здрав звук който е необходим за например Back in Black.Просто ще се опитвам и скоро се надявам да се получи
  5. Holy Diver

    Esp Ltd

    Пич за тия пари според мен можеш да си вземеш далеч по-прилична китара от ЛТД.
  6. Значи ще продължавам да се ровя в АМПА.
  7. Пробвах най-различни комбинаций чре EQ на Ампа.Извинявам се че питам наглед прости неща но не съм си имал работа с музикална техника преди и опитът с акустичната в случая не ми помага.Китарата ми е модел Washburn WR120.
  8. Ами кубето ми е RANDALL RX15M и според мен е добро
  9. Скоро си купих ел китара а заедно с нея и AMP но имам един проблем.Не знам защо но никога не мога да наглася гласа на китарата така както го искам.Пробвах да променя нещата чрез AMP-а но пак не става.Оправям се с EQ опцийте но като цяло не мога да постигна желания ефект.Моля за вашите съвети относно настройката.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.