Heavy Metal Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Ето това вече е уникат!БРАВО!Възхитен съм от творбата на маестрото!БРАВО!!!! Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Ето това вече е уникат!БРАВО!Възхитен съм от творбата на маестрото!БРАВО!!!! Верно е маестро..,изпратих му тяло на оригинален Стратокастер 74 г.в окаяно състояние като боя и не само за пребоядисване с прозрачен лак-направи го като Нова китара,даже следите от удари и др. издевателства изчисти.. Кофти снимка- Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 браво на майстора! ...китарата изглежда страхотно Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 (Редактирано) Отвинти ми главата, баси китарата, поклон пред майстора на тази красота! Редактирано Септември 2, 2008 от rockstar666 Цитирай
TONY Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Диката е пресъздал приказката на братя Андерсен за превръщането на грозното пате в прекрасен лебед посредстом това си творение. Цитирай
Fenix Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Жестока е!!! ма само аз ли бих сменил ключовете със златни, от естетична гледна точка, за да си вървят със златния пикгард? Другия хардуер е як, черен Цитирай
Death Crusher Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Нямам думи... Красота... Цитирай
sasog Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 Е как няма да се изкажа и аз ?! Taя Ибанка не е сънувала, че ще стане толкова...ъмм как беше думата..да, няма такава, затова ще напиша няколко-красива, уникална,убийствена. Не е случайно, че някой като търси лютиер го пращат при ДИКАТА!!! Цитирай
James Hetfield Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Тва трябва да отиде в оная тема "Най-красивата китара". Убийствена е! Цитирай
Vrnko Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 Ааааааа лудница е тая китара ! Браво на Майстора. А този пикгард на китарата ли е бил или е правен допълнително - много е як !!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts