aarab Публикувано Август 28, 2008 Публикувано Август 28, 2008 (Редактирано) Здравейте! Търси се текстописец за стилът хип-хоп. Аз пиша музиката и ми се ще да се направи социален рап, различен от правеният досега в БГ. Писнало ми е)а и не само на мен) да слушам. че еди си кой е велик а аз сам смотан, или той карал "С"класа а аз лада....... Искам да има много смисъл и идея в текста. Вероятно сега ще се зачудите: "Къде е далаверата"? Ми далавера няма. Ако пишете хубави текстове и се намери и добър изпълнител, след като се направят записите, след това може да се направи сайт, от който да се свалят и така нататък. Ако имате текстове и на английски също може да се измисли нещо, евентуално да се изкара и някой лев от това, но има време за това! Изпращайте свои текстове на ЛС или на: * aarab@mail.bg * t_s_@abv.bg или в Скайп: * aarab.hris * djteo Пожелавам успех на всички, с надеждата да осъществя и този проект!!! biggrin.gif Редактирано Август 28, 2008 от aarab Цитирай
RUVENERA Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Здравейте!Търси се текстописец за стилът хип-хоп. Аз пиша музиката и ми се ще да се направи социален рап, различен от правеният досега в БГ. Писнало ми е)а и не само на мен) да слушам. че еди си кой е велик а аз сам смотан, или той карал "С"класа а аз лада....... Искам да има много смисъл и идея в текста. Вероятно сега ще се зачудите: "Къде е далаверата"? Ми далавера няма. Ако пишете хубави текстове и се намери и добър изпълнител, след като се направят записите, след това може да се направи сайт, от който да се свалят и така нататък. Ако имате текстове и на английски също може да се измисли нещо, евентуално да се изкара и някой лев от това, но има време за това! Изпращайте свои текстове на ЛС или на: * aarab@mail.bg * t_s_@abv.bg или в Скайп: * aarab.hris * djteo Пожелавам успех на всички, с надеждата да осъществя и този проект!!! biggrin.gif как да стане кото я няма музиката Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 E, може и обратното. Всъщност, като че ли именно текст по музика е "обратното" . Цитирай
LOE Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 aarab - веднага мога да ти препоръчам GP - Гошо от Почивка освен че е роден поет е и много добър танцьор, ако не вярваш ето го и доказателството: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=51839931 Цитирай
solo5 Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 как да стане кото я няма музиката нали прочете, че стила ще е Хип-Хоп Цитирай
VSTi Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 ХИТ = хубав текст, и ЧАК ТОГАВА музика Цитирай
aarab Отговорено Март 22, 2009 Автор Отговорено Март 22, 2009 Нека да уточня някой неща. Или ти идва да рапираш и да правиш текст в рими - или не. Музиката съм я писал аз и смятам, че си залужава да види бял свят. Затова ми трябва и текст и изпълнител. Такива - дай музика и после текст са малко несериозни когато говорим за хип-хоп. Повтарям, че НЕ ми трябва текст с псувни, и други екстри, които заливат пазара днес. Ако има интерес дал съм координати! Цитирай
bmo Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 най-добрият уличен поет в България несъмнено е д-р Пит. ако ти трябва текст за хип-хоп можеш да се свържеш с него чрез сайта му www.4yap.com човека прави разлика с останалите, които се изявяват в тази област. за пример мога само да ти дам последните две песни на Ванко 1, които са изцяло дело на доктора - и текст и музика и запис в неговото студио в Пазарджик. Като сравниш глупостите, които правеше Ванко, докато вървеше с варненската компания и сега - разликата е очевидна. не че е станал по-добър изпълнител, но все пак песните са различни и текстовете са смислени, стига това да търсиш. ако не си чувал за доктора, потърси във vbox7.com да видиш за какво става дума. Цитирай
RockoBG Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Такива - дай музика и после текст са малко несериозни когато говорим за хип-хоп. Несериозно е това изказване... Цитирай
aarab Отговорено Март 27, 2009 Автор Отговорено Март 27, 2009 Такива - дай музика и после текст са малко несериозни когато говорим за хип-хоп. Несериозно е това изказване... Ако иская музика или да се юуем пияи ми на скайпа Цитирай
the_gorer Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Аааа, това новото на Джи Пи съм го пропуснал. Ебати звездното е. Цитирай
angelll Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 ЗДР на всички!Бих искал да ми помогнете с това да ми напишете песен в стип ПОП или ПОП-ФОЛК няма значение дали ще е балада или др. Ако някой има предложения да ми пише на rich_boy4@abv.bg Цитирай
RUVENERA Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 ЗДР на всички!Бих искал да ми помогнете с това да ми напишете песен в стип ПОП или ПОП-ФОЛК няма значение дали ще е балада или др. Ако някой има предложения да ми пише на rich_boy4@abv.bg :) Всичко е пари приятелю,без пари мама на тате не бута Цитирай
Recommended Posts