Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте!

Търси се текстописец за стилът хип-хоп. Аз пиша музиката и ми се ще да се направи социален рап, различен от правеният досега в БГ. Писнало ми е)а и не само на мен) да слушам. че еди си кой е велик а аз сам смотан, или той карал "С"класа а аз лада.......

Искам да има много смисъл и идея в текста.

Вероятно сега ще се зачудите: "Къде е далаверата"?

Ми далавера няма. Ако пишете хубави текстове и се намери и добър изпълнител, след като се направят записите, след това може да се направи сайт, от който да се свалят и така нататък. Ако имате текстове и на английски също може да се измисли нещо, евентуално да се изкара и някой лев от това, но има време за това!

Изпращайте свои текстове на ЛС или на:

* aarab@mail.bg

* t_s_@abv.bg

или в Скайп:

* aarab.hris

* djteo

Пожелавам успех на всички, с надеждата да осъществя и този проект!!!

biggrin.gif

Редактирано от aarab
  • 6 months later...
Отговорено
Здравейте!

Търси се текстописец за стилът хип-хоп. Аз пиша музиката и ми се ще да се направи социален рап, различен от правеният досега в БГ. Писнало ми е)а и не само на мен) да слушам. че еди си кой е велик а аз сам смотан, или той карал "С"класа а аз лада.......

Искам да има много смисъл и идея в текста.

Вероятно сега ще се зачудите: "Къде е далаверата"?

Ми далавера няма. Ако пишете хубави текстове и се намери и добър изпълнител, след като се направят записите, след това може да се направи сайт, от който да се свалят и така нататък. Ако имате текстове и на английски също може да се измисли нещо, евентуално да се изкара и някой лев от това, но има време за това!

Изпращайте свои текстове на ЛС или на:

* aarab@mail.bg

* t_s_@abv.bg

или в Скайп:

* aarab.hris

* djteo

Пожелавам успех на всички, с надеждата да осъществя и този проект!!!

biggrin.gif

как да стане кото я няма музиката

Отговорено

aarab - веднага мога да ти препоръчам GP - Гошо от Почивка

освен че е роден поет е и много добър танцьор, ако не вярваш ето го и доказателството:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=51839931

Отговорено

Нека да уточня някой неща. Или ти идва да рапираш и да правиш текст в рими - или не. Музиката съм я писал аз и смятам, че си залужава да види бял свят. Затова ми трябва и текст и изпълнител.

Такива - дай музика и после текст са малко несериозни когато говорим за хип-хоп.

Повтарям, че НЕ ми трябва текст с псувни, и други екстри, които заливат пазара днес.

Ако има интерес дал съм координати!

Отговорено

най-добрият уличен поет в България несъмнено е д-р Пит. ако ти трябва текст за хип-хоп можеш да се свържеш с него чрез сайта му www.4yap.com

човека прави разлика с останалите, които се изявяват в тази област. за пример мога само да ти дам последните две песни на Ванко 1, които са изцяло дело на доктора - и текст и музика и запис в неговото студио в Пазарджик. Като сравниш глупостите, които правеше Ванко, докато вървеше с варненската компания и сега - разликата е очевидна. не че е станал по-добър изпълнител, но все пак песните са различни и текстовете са смислени, стига това да търсиш. ако не си чувал за доктора, потърси във vbox7.com да видиш за какво става дума.

Отговорено
Такива - дай музика и после текст са малко несериозни когато говорим за хип-хоп.

Несериозно е това изказване...

Ако иская музика или да се юуем пияи ми на скайпа :)

• 2 weeks later...
Отговорено

ЗДР на всички!Бих искал да ми помогнете с това да ми напишете песен в стип ПОП или ПОП-ФОЛК няма значение дали ще е балада или др.

Ако някой има предложения да ми пише на rich_boy4@abv.bg

:):hysterical::)

• 2 months later...
Отговорено

ЗДР на всички!Бих искал да ми помогнете с това да ми напишете песен в стип ПОП или ПОП-ФОЛК няма значение дали ще е балада или др.

Ако някой има предложения да ми пише на rich_boy4@abv.bg

:) :) :)

Всичко е пари приятелю,без пари мама на тате не бута