dreamer Публикувано Ноември 18, 2004 Публикувано Ноември 18, 2004 Понеже на скоро до4ух докато се возех в градския транспорт две мом4ета спореха има ли смисъл от демозаписа или направо да се влезе в студио и там да се 4удим как да напрвим нещата, нека всеки да сподели и своето мнение! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Зависи от целта ти, приятел! И от стила на бандата ти Ако си решил да цакаш комерсче, прави демо, после в БГрадио и готово Иначе събираш пари от закуски както правят родните ни депутати и отиваш в Графити...ееех, откога чакам да вляза там с моята група... Цитирай
bulby Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Демо записите винаги са нужни, все някой трябва да те чуе и да изкаже мнение. Иначе няма смисъл веднага да се влиза в студио... Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Мисля, че това е абсурд (лично мнение)!!! Всяко парче минава през много работа до крайния си вариант. Ако можеш да си го позволиш в студио - просто демо записите ти ще протичат в студиото!!! Без да си се трудил над демо запис отиваш в студиото, плащаш не малко пари, нещата не излизат както очакваш и най-често започваш да плюеш човека зад пулта и започват да се правят всевъзможни комбини при оплюване на хора от групата (ако става въпрос за група)!!! Демото е твърде необходима, но недостатъчна работа !!! Цитирай
Mityata Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 да демото е нужно в всички положения поне да се чуеш как звучиш ако не за друго Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 За това - да! но не и да се използва въпросното демо в радио или т.н. а че е полезно - всеки го знае! :guitar: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Абе всъщност може да се използва всичко! Така или иначе парите все не достигат... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 :wall: :wall: :wall: ima nqma se e neshto abe neznam no imate komputri e deistvaite be hora! :guitar: Цитирай
HEADHUNTER Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 ehhh,kompovete,6te ubiqt bad_link...za men li4no,4 ili 8 pistovoto demo e ne6to vul6ebno kogato nie zapisahme na6eto v moq garaj se po4usvah neveroqtno 6tastliv,moje tova bi se dulji na gadniq zvuk ili na tova 4e vlqzohme v garaja vkliu4ihme si instrumentite v pulta i zapisahme na edin dek vurhu metalna kasetka, no bqh 6tastliv,za razlika ot studiiniq mu naslednik,no qvno az sum pove4e fen ot kolkoto muzikant,ne zmam Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 abe nz na me nkompa mi pomaga ne mi vredi ianche sum vutrql edno HITACHI s DVE KASETI 4 GODINI I edin ritum BOX Vermona Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 ianche sum vutrql edno HITACHI s DVE KASETI 4 GODINI Познато!!! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 ianche sum vutrql edno HITACHI s DVE KASETI 4 GODINI Познато!!! Егати лукса me -> Неизвестна марка корейско двукасетъчно касетовонче Saisho (с amazingly good вградено микрофонче - 7-8 години. Ритъм бокса беше един метроном.... Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Зависи от целта ти, приятел! И от стила на бандата ти Ако си решил да цакаш комерсче, прави демо, после в БГрадио и готово Иначе събираш пари от закуски както правят родните ни депутати и отиваш в Графити...ееех, откога чакам да вляза там с моята група... Защо ходите в тези студиа, бре? Хем Ви съдират кожата, хем звука не е хубав. Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Абе аз не виждам българските студиа да са извадили звук, който да оправдава инвестицията. Да запишеш барабаните в студио, и може би - вокалите - да. Обаче да записваш останалите инструменти в нашите студиа (не съм чувал последното, излязло от Графити, примерно - може и да е по-добро, знам ли) не си заслужава. Тоест - не си заслужава за моя метъл, поне За рок сигурно става, а за чалгите - 'сички знаеме Цитирай
Recommended Posts