alexthegreat Публикувано Август 18, 2008 Публикувано Август 18, 2008 http://soundclick.com/share?songid=6816589 От десетките ми идеи, най-после завърших една с работно заглавие "Darkes Hour". Стил: дарк прогресив ембиънт или нещо подобно Използван софт: китара: Гитар Риг 2.0 барабани: Addictive drums synths: Nexus, Rapture, Massive, Edirol Orchestral Мисля че грешките в свирнята не са чак толкова дразнещи. Постарал съм се и микс уж да има. Коментирайте на воля ако имате желание. Благодаря. Мислите ли, че може да има вокал върху това нещо? Цитирай
alexthegreat Отговорено Август 19, 2008 Автор Отговорено Август 19, 2008 Хм... всъщност исках да кажа: Стил: дарк прогресив ембиънт метъл .....или нещо подобно. Абе едни траурни камбани бият ...трагедия, братче. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Интересно е, досега го слушах. Цитирай
kolega Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 аааа! Парчето е страшно готино ПП. Мисля, че към стила няма да е лошо да прибавиш и термина "индъстриал" Цитирай
ascendendo Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Композицията е много готина. Може да се сложи вокал разбира се. И мъзжки и женски вокал ще свърши много добра работа. Цитирай
Amphibia Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 (Редактирано) Darkest Hour е интересна копозиция. Преди няколко дена чух и останалите. Стилът ми харесва. Предполагам че записваш всичко сам... С един по плътен Симфоник/Саунд и един бас да подкрепя на места касата на барабаните и някое движение на китарата в унисон , мисля че няма да е зле (мое мнение). както погоре се спомена и ако се добави един глас, съм на същото мнение. Редактирано Август 30, 2008 от Amphibia Цитирай
Recommended Posts