SchecteR Публикувано Август 17, 2008 Публикувано Август 17, 2008 Някой може ли да ми каже къде мога да намеря Digitech Death Metal Distortion и за какви пари е ? Благодаря предварително
MrDeath Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Елементарно!!! В магазин плод и зеленчук как къде Ми в музикалните магазини бе човек, къде другаде? Цената или отиваш някъде и питаш или в иж в нета, не е сложно.
Nikifena Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 В музикална къща фактор http://www.audio-factor.com ето и цената
Пепи Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Елементарно!!! В магазин плод и зеленчук как къде Ми в музикалните магазини бе човек, къде другаде? Цената или отиваш някъде и питаш или в иж в нета, не е сложно. Пич на теб ти е смешно, но в моя шибан град има само еднин кирлив музкален магазин, който е голям 3 метра на 3 и половина и няма една свясна китара да не говорим за ефекти... А този ефект съм го търсил и в Плевен, но и там не го намерих. Иначе мерси за линка
Recommended Posts