MiroLambov Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Споко ве , всички сме така.... Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Аз до едно определно време свирех пред огледало,за да не изглеждам така.Другото заради което го правих,беше факта че исках от раменете нагоре да не издавам,че правя големи усилия да свиря бързи неща например.Исках да изглежда така,всe eдно съм в хола и си чета вестник.Е вече не правя такива неща,защото разбрах че е тъпо да вървиш срещу природата."Ти можеш ли да спреш гората да се разлиства?" Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 С вярна дружина приятели, въоръжени с брадви... За мене барабанист, издаващ емоцията си ми допада повече. По-готино е да гледаш как някой се кефи и влага чувство, отколкото безвкусно заучена сухарска физиономия, показваща назубрено свирене без емоция и хъс. Относно огледалото - помага да се набюдаваш да не си променяш постановката. Важно е да се гледат раменете да не се повдигат нагоре, защото води до умора. Айде, плезете се и свирете ! Цитирай
drummer_93 Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Най-култовите физиономии ги прави Майк Манджини! Тоя пич ме радва не само със свиренето си...е няма такива фасони просто!!! Цитирай
Dez Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 И аз сега разбирам, защо Joey Jordison от SlipKnoT е със маска, както и цялата банда Цитирай
SLASH588 Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 И аз сега разбирам, защо Joey Jordison от SlipKnoT е със маска, както и цялата банда хаха,това му сее вика добро разсъждение Цитирай
nasco Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 няма начин, даже световно известните дръмъри са така Ларс в България... ама пък кво да кажем за колегата Роб... No way out of this shit Цитирай
Jorkata Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Последните два идиота къртят мивки!!!!!!!! Цитирай
RockoBG Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 Ве добре сте 'е... Бърем има емоция някаква. Аз винаги съм зяпал у тъпанаро. По-ли е хубаво с ръзете в джобовете, че съм виждал певци такива... Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 Извинете, че забравих да спомена - ТОВА НЕ СЪМ АЗ НА СНИМКИТЕ. Бяхме на пънк фест у Варна. Това съм АЗ зад барабаните Добре че имам коса да крия тъпите фейсове... Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 http://img353.imageshack.us/my.php?image=konc1en6.jpg http://img137.imageshack.us/my.php?image=koncco5.jpg http://img223.imageshack.us/my.php?image=rephf7.jpg Аз и на репетиции и на концерти не мога да седя на едно място ,а ако седя физиономията ми се сменя по 5 пъти на секунда Цитирай
kita the best Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 аз пък свиря с отворена уста... е на тоя клип се вижда на няколко места Цитирай
Metalix Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Това съм АЗ зад барабаните Добре че имам коса да крия тъпите фейсове.. Извинявай, че качих твоя снимка без разрешението ти. Нямам лоши намерения. Цитирай
drummer_93 Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 (Редактирано) Като заговорихме за дебили мисля,че имам сигурно място в темата Редактирано Август 24, 2008 от drummer_93 Цитирай
Spaz Отговорено Август 25, 2008 Автор Отговорено Август 25, 2008 Физиономиите са много яки! А,между другото много ми допада сетъп-а ти-ще бъде ли проблем да постнеш в темата,предназначена за снимки няколко,ако имаш? той беше експериментален сет, нямам добри снимки ... томовете от ляво надясно бяха 10'', октобан 6'', флоор - 14'' и октобан 6'' - най-дългия ми октобан Цитирай
Recommended Posts