Jump to content
Българският форум за музиканти

Една идея как да си направим педалборд


Recommended Posts

Добре де, относно закрепването още от преди се чудя, няма ли да стане със самозалепващо се велкро? Като гледах в томана велкрото е точно такова.

Предполагам има във всеки магазин за шивашки работи. Ако не - западен парк. Поне чичко гугъл ми извади сайтчето lastici.com където има всичко и има и самозалепващо се велкро - бяло и черно. Ако няма тука по магазините на Мария луиза, ще се разходя до там, иначе ме мързи толкова далеч да ходя :thumbup:

 

http://www.lastici.com/index.php?m=320&amp...=184&lang=1

 

И още веднъж благодаря на Рахата, който ме снабди със едно парче като неговото :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Пробвай със самозалепващото велкро!Може да стане по-лесно и по-добре.Само трябва да изчистиш хубаво профила за да се залепи по-добре велкрото.Можеш да сложиш някое винтче или попнит някъде за сигурност :)

 

А за профила-няма за какво.На мен другото парче ми свърши работа,а това чакаше новия си собственик.Със здраве да го ползваш и да качиш снимки да видим как е станал твоя борд!

 

:thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй тъй!

 

след като успях да си изпочупя пръстите, намерих и велкро! :);):greenball:

и то в един и същи ден! :)

 

за всички, които не им се ходи до западен парк или овча купел, да знаят - на графа, тръгвате от попа, посока бившето индиго. след втория мимас малко, вдясно има един голям шивашки магазин - там има всякакво. Намерих и двойно залепващо се и е много добро! има бяло и черно. Само имам проблеми със Бос педалите, защото техния под не е равен и няма добра основа и велкрото не се хваща толкова добре. Не пада при обърнато на 180 градуса (висящо педалчето), но пък за сметка на това, ако човек дръпне педалчето, не се разтваря велкрото ами се отлепя долната част :) . Но! ще го измислим... не си купувайте Бос май, това е решение :-D

 

като си събера всички педалчета, ще пусна снимки, някъде през октомври ще да е.

 

велкрото е 5 кинта метъра, да се знае :)

 

бтв, нещо ходих да търся капачки за профила и ми разправяха, че се продавали само като си купиш плоскостта и зависели от това колко метра (!@Я?) си купиш... все едно ако ми трябва плоскост 4 метра под прозореца ше ми дадат 2 капачки, а ако ми трябват 2, ще ми дадат една.... странни хора :yahoo:

ще търся още де. А и искам да ги видя как изглеждат, може да са гадни...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Босс ефектите - защо не залепиш само вътре в центъра, където няма гума? Ще подпира ли тъя гума или все пак ще се лепне... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа, разумен съвет. Аз пробвах да го слагам по цялата дължина и това вътре не лепеше, защото беше вдлъбнато (в центъра), но като сложа само в центъра е достатъчно издръжливо а и не се разлепя.

 

Само че... като го сложа в центъра, махайки пробното велкро ми се отлепи label-a на боса. След това пробвах директно на гумичката и да си кажа, на нея просто не се лепи много добре, но мисля, че е достатъчно надеждно. Ще видиме като си подредя всичко и го обърна надолу с главата :offtopic-001: . Засега са само предположения.

 

10х! :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Такааа.....

Най-накрая успях да си събера ефектите и усилвателя на едно място и да довърша започнатото в тази тема. След като ме накефи идеята и се свързах с Рахата, той бе така добър да ми даде другото парче, което имаше :offtopic-001: . Сега намерих време и успях да го "сглобя".

 

DSC02381.JPG

DSC02382.JPG

DSC02383.JPG

DSC02384.JPG

DSC02385.JPG

DSC02386.JPG

DSC02387.JPG

DSC02388.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.