Jump to content
Българският форум за музиканти

БГ музикалния ъндърграунд


Recommended Posts

  • 3 months later...
С риск да ме погнете с китари, басове и прочее хардуер, може ли да запитам защо всички непрокопсали гаражни БГ групи, които не правят кинти от музика /по една или друга причина/ са ЪНДЪРГРАУНД! Вижте ни, нас никой не ни слуша, но това е защото никой не разбира нашият артЪ и всички са простаци и гадни чалгари.

 

Защо да си ъндърграунд е куул? Защо хората дето продават албуми са гадове? Pantommind гадове ли са? А чалга ли са? И защо същите тия дето са супер готини щото са ъндърграунд като излезе възможност да завъртят парици направо си продават душата за да издадат албумче или да гепят участие. Пък недай си боже ако издадат албум, тогава се почва че видите ли албума не се продава щото българина е тъпанар дето си купува само чалга, българина е крадец понеже точи мп3-ки, българина е такъв или онакъв. Ами продавайте в Армения или където си искате бре хора... Щом не ви харесва тук...

 

Има безброй изпълнители по света които не са мейнстриим, но не се оплакват че видите ли бритнито продавала десетки пъти повече от тях. Има кой да купи - продава. Но не са се тръшнали да реват че всички са простаци и те са великите ЪНДЪРГРАУНД чудовища. /говоря за артисти на Warp Records например/

 

Извинението е като задника - всеки си го има. За мен понятието БГ ъндърграунд е точно едно извинение. Изобщо не носи смисъла който трябва да носи, а е изопачено и побългарено. Както повечето неща в наш'та мила татковина уви...

напълно съм съгласен с теб,приятелю!...типично по-български гроздето е кисело....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тук доста хора разбират понятието ъндърграунд погрешно

 

всяко нещо което не е пробило е ъндърграунд - тва е всичко

 

тва да имаш албум нищо не значи

 

една група поне според мен престава да е ъндърграунд когато я забележат, появи се ГОЛЯМ интерес, спонсори, пари, големи турнета, ГОЛЕМИ тиражи и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така ЛОЕ.

И човекът беше попитал дали тя е повлияла на развитието на музиката в Българията.

И се отприщи работата.......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мейнстрийм машината (едно общо и глупаво понятие, което включва всички безхаберници в кюпа - продуценти, медии, ПиАр-и и т.н.), определяща кой и какво, не се интересува от нови неща. Твърде лесно й е да залага на нещо, което си мисли, че е "утвърдено", защото й дава парите и дори да не й се иска се занимава с това. От мързел не й се разправя с ъндърграунд групи - нито иска да знае за тях, нито да ги търси, нито да се занимава с тях, ако те сами я намерят.

 

При пазарната икономика търсенето определя предлагането --> така е, но никой не се наема да представи на аудиторията нещо ново за търсене. Aмериканските деца слушат емокор, луди са за My Chemical Romance и останалите наскоро нашумели, ако кажете на българските деца за тях -- ще ви отговорят, че не харесват метъл :) ... и ще побързат да дадат 3-те лева, за да напълнят стадиона на поредния концерт от пайнерското турне.

Нещо такова.. :bravo: И един Сиатълски наркоман-суперстар.. :) :think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

ами то оправи се бг маинстрриима 4е по4нахме и ундергрунда

тселиа биз в бг е обуркан и то не само музикалниа 4е и не само ундергроуна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами то оправи се бг маинстрриима 4е по4нахме и ундергрунда

тселиа биз в бг е обуркан и то не само музикалниа 4е и не само ундергроуна

И правописа е объркан или обуркан?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.