Yo The Real Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Това го казах на шега бе, не се шокирайте. Цитирай
steeltanto Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Момци, питам сериозно. Стажът ми като музикант е над 30 години, на китара свиря за кеф, че ми е писнало от студийни проекти, клавиатури и софтуер. И не ме е срам да попитам за нещо дето не съм в час. Така че айде да си спестим спама, ако нямате нищо против. Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Аз бях сериозен - М600 е по-добрия избор. Цитирай
steeltanto Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 М600 - тя ще е. А за адаптерите така и никой нищо не написа Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Момци, питам сериозно. Стажът ми като музикант е над 30 години, на китара свиря за кеф, че ми е писнало от студийни проекти, клавиатури и софтуер. И не ме е срам да попитам за нещо дето не съм в час. Така че айде да си спестим спама, ако нямате нищо против. Е тогава що се допитваш до форума,където половината хлапета смятат китарата по формата хубава ли е? Ходи,Пробвай,Слушай - с тия евтини китарки можеш да уцелиш добро попадение ,или калпаво.. Цитирай
steeltanto Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Задал съм въпрос към и очаквам отговор от конкретно хората дето знаят, а не хлапетата във форума, колега Цитирай
MaPT0_T Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 здравейте вапрос към хората които използват китари cort въпроса ми е каква е разликата между cort x-11 и cort evl-k410x предварително Cort EVL-K4 ти трябва на теб (: , EVL серията са с махагонови тела и са повечето (ако не и всички) с EMG HZ H4 адаптери перфектни за твърди работи , аз съм с X-11 , тя е поуниверсална като звучене , но не става за изключително твърди работи . Цитирай
steeltanto Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 MaPT0_T, мен конкретно ме интересуваше разликата в адаптерите на М520 и М600, дилемата е точно м/у тези два модела. Не искам инструмент с флойд роуз, затова сведох избора до М серията и евентуално KX1Q. Наложи се да потърся помощ и от колеги в чужбина, казаха само хубави думи за тях Ще се похваля до 2-3 дни надявам се. Цитирай
KPEMATOP Отговорено Септември 23, 2010 Отговорено Септември 23, 2010 Някой може ли да ми даде мнение за CORT VX4-X, имат го този модел в динакорд в момента. С EMG HZ H4 pickup-и е. Като гледам едно към едно е с EVL-K4 като спецификация, но разликата е 300лв...... Цитирай
Recommended Posts