FelixS Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Еми те неслучайно хората свирещи на пиано (и на които не им трябва едновременно И синт) си носят акустични пиана и рояли по консъртите. А класика надали някой в света свири на синт. Произведения, които аз лично много харесвам, са Beethoven - Moonlight Sonate, Listz - Hungarian Rhapsody No. 2 (има вариант само на пиано), както и джаз вариациите на Jacques Loussier върху произведенията на Бах и Вивалди. Ами,примерно,аз като по-малък бях принуден да свиря вкъщи класика на синт,понеже у нас беше много тясно за пиано и до такова имах достъп само в читалището ,тъй че... Цитирай
Ивелин Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 (Редактирано) И на мен ми се е налагало да джазкам класика на ел. Пиано, но акустичната струна по- ме кефи, щото от време на време трябва да се настройва. Редактирано Юли 28, 2009 от Ивелин Цитирай
MUZ_CR Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Та отностно класиката, все пак всичко е почнало от там, класиката си е нещо наистина чудесно, всъщност аз съм свирила на пиано 8 години , сега пак ще почна .... въпреки дългогодишното свирене, аз си падам по простички произведения като Балада на Бургмюлер, скромна разгрявка на пръстите, макар, че вдигам темпото бая и въобще не звучи като балада , та другото ми любимо е Лакримоза- Моцарт, велико произведение , свиря си го , когато ми е скучно или просто тъжно Цитирай
Recommended Posts