sa6ak Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 Аз очни проблеми имам (късоглед съм), но иначе спокойно мога да кажа, че Йети ми върна вярата в мен самия Мерси Цитирай
Fenix Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 (Редактирано) Китарата която си гледал е от Х сериите модела е DX10D, като Dto стои за "Dinky" спомням си, че преди да си я купя и аз имах проблема с намирането й http://jacksonguitar.com/products/search.p...rtno=2911103590 едит: Джаксън наричат Динки типа форма, така както V стои за китара с два рога или RХ/RR/R стои за китара с два рога, единия по-къс от другия, както са китарите на Ренди Роудс. Редактирано Август 11, 2008 от Fenix Цитирай
sa6ak Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 (Редактирано) DX10D не е ли от по-висок клас(спрямо JSовете)?Аз си мислех, че е от класа на DXMG. А съм сигурен (е, силно казано сигурен, защото вече не си вярвам много ), че в РФ ми казаха, че е под 600 лв. едит:иначе аз много харесвам и DX10 и DXMG, но нема паре А в нета намерих в един онлайн магазин DXMG за 449 гущера, но не ми се ще да я поръчвам. Мерси! Редактирано Август 11, 2008 от sa6ak Цитирай
Fenix Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 може да е паднала. По-висок клас е, да ако говориш за китара, с 24 прага, sharkfin inlays, floyd и reversed headstock - то това е Х-са Преди беше 830, с ЕМГ адаптери 920. бтв, ако говориш за РФ в София и е синя - да, това е Х-са може самите те да не са те разбрали за кой модел говориш, като си питал колко струва, знам ли... Цитирай
sa6ak Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 Всички Динкита бяха църни. Е така и така скоро пак ще ходя, ще питам на място . Цитирай
Slav Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 ще потърся някой сносен БиСи Рич или Ибанез (като вторите са за предпочитане) Защо да не са за предпочитане ? Аз пък точно тях предпочитам. Цитирай
sa6ak Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 Ъъъ...аз съм написал, че предпочитам Ибанец, което не значи, че не харесвам БиСи Рич Май нещо не се разбрахме Цитирай
horsefucker Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 Здравейте колеги и колежки .Преди известно време ходих до софийския РФ и си харесах едно евтинко Динки (е вие да не би да очаквахте нещо друго ) с 24 прагчета и флойд роуз.Е дотук ОК, обаче в нета няма такъв модел .Сега питанката ми е дали наистина има такъв модел в магазина (ако някой е ходил по-скоро от 26-27 юни) или аз имам яки очни проблеми. Predi 10-ina dni si vzeh Dx10d s floyd rolls i tremolo. Moga li da pitam kak da si napravq tremoloto po-silno? Цитирай
Valserp Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 (Редактирано) Пиши на кирилица. Казва се Floyd Rose. Какво по дяволите имаш предвид под "по-силно"?! Редактирано Септември 18, 2008 от Valserp Цитирай
Azwraith Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Ами незнам дали има такава китара ,но аз лично си взех точно Jackson JS 30 Dinky денят след концерта на Металика - 26 юли може и нея да си гледал незнам.Там имаше и още една такава мисля че. Цитирай
Recommended Posts