plamen_cve Публикувано Август 10, 2008 Публикувано Август 10, 2008 Здравейте,казвам се Пламен.От 3 4 месеца се занимавам с пеене и реших да потърся мнението на накой,ще съм много БЛАГОДАРЕН ако накой се отзове и ми каже грешките,на какво трябва да наблегна,и разбира се ако има и нещо което го правя добре блАГОДАрЯ ВИ ПрЕДВАрИТЕлНО http://www.bgshare.com/354759/Beatles - Yesterday-plamen.mp3 http://www.bgshare.com/354764/Roll Over Beethoven - Berry, Chuck-Plamen.mp3 Цитирай
Ilen Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Здравей! На мен много ми хареса това, което чух. За 4 месеца работа си е направо супер. И аз от толкова се занимавам с пеене, но мога да ти дишам прахта. Разбира се, има места, където ти бягат тоновете, но това ти го казва човек, който доста нарядко ги налучква. Аз искам да те питам освен с техническата част по звукоизвличане, предполагам паралено се занимаваш със солфеж? Аз си мисля, че напредвам толкова бавно, защото не мога да си намеря учител по солфеж. Имаш страхотно вибрато, звучи все едно си го тренирал с години. Но със сигурност ще се включи някой, който ще ти помогне с адекватни съвети. Аз направо започвам сериозно да се комплексирам покрай вас. Някои се обучават в къщи, а звучат като току що завършили консерваторията, други учат от 3-4 месеца, а сякаш с това си вадят хляба... Аз май съм най-бездарното (но упорито ) глухарче тук. Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Пламене, моля те качи клипчетата на някой друг сайт (2shared.com на пример) защото от там не мога да ги изтегля. Цитирай
plamen_cve Отговорено Август 10, 2008 Автор Отговорено Август 10, 2008 Пламене, моля те качи клипчетата на някой друг сайт (2shared.com на пример) защото от там не мога да ги изтегля. http://www.2shared.com/file/3739905/4216ef...day-plamen.html http://www.2shared.com/file/3740057/1196d2...uck-Plamen.html тука трябва да стане Цитирай
7thString Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Тей имам няколко забележки: 1. Пей малко по-ясно на съгласните- имам чувството, че нарочно изпускаш примерно "Т" 2. Когато издишаш рязко- примерно силна гласна след съгласна, се отдалечавай и отклонявай от микрофона- тия техники трябва да ти ги обясни някой, който не само може да те научи да пее, но и знае как се борави с микрофон- запомни, че твоя инструмент е глас+МИКРОФОН, така, че трябва да се научите "да се разбирате" 3. Старай се ти сам да се слушаш- кое се получава, и кое не. Бих ти дал съвет тук сега докато не са се подредили реалните мнения ти сам да кажеш кое според теб е излязло и кое не. Най-важното за всеки музикант е да може да се чуе отстрани безпристрастно- да чуе това, което чува публиката, а не това, което звучи в главата му. В идеалния случай това във въображението ще е едно към едно с това, което чуваме ние, но в началните периоди не е така 4. Ще се получи! Давай смело Цитирай
plamen_cve Отговорено Август 10, 2008 Автор Отговорено Август 10, 2008 Здравей!На мен много ми хареса това, което чух. За 4 месеца работа си е направо супер. И аз от толкова се занимавам с пеене, но мога да ти дишам прахта. Разбира се, има места, където ти бягат тоновете, но това ти го казва човек, който доста нарядко ги налучква. Аз искам да те питам освен с техническата част по звукоизвличане, предполагам паралено се занимаваш със солфеж? Аз си мисля, че напредвам толкова бавно, защото не мога да си намеря учител по солфеж. Имаш страхотно вибрато, звучи все едно си го тренирал с години. Но със сигурност ще се включи някой, който ще ти помогне с адекватни съвети. Аз направо започвам сериозно да се комплексирам покрай вас. Някои се обучават в къщи, а звучат като току що завършили консерваторията, други учат от 3-4 месеца, а сякаш с това си вадят хляба... Аз май съм най-бездарното (но упорито ) глухарче тук. Не съм взимал никакви уроци досега,занимавам се вкъщи упорито като тебе,мислех че се справям добре докато не се записах вчера и като се чух и малко се разочаровах Просто толкова грешки си чух и затова питам тук та дано накой ми даде някакви по точни насоки А относно уроците тука в плевен май ще е малко трудно Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Да, там стана, мерси. Много ми хареса...не знам какво повече да кажа.. Цитирай
noti4ka Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Пламене,записите много помагат.Колегите споменаха грешките,които ми направиха впечатление-по-точно интониране,по-ясна дикция и въпросът с микрофонната техника.Като цяло е добре,но трябва да стане още по-добре и имаш потенциала да го направиш Давай смело и успех! ПП:Записвай се непрекъснато,това е сигурен начин да разбереш колко напредваш,какви грешки допускаш и тн. Поздрави:Лили Цитирай
d_clown Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Аз мога да кажа това, което казаха и другите - !!! Казвам го въпреки много малкото грешки, които съм съм сигурен че ще ги оправиш успехи... Цитирай
Lekov Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 щом при пеене не си чувстваш грешките, значи имаш още много работа и те съветвам да се захващаш яко, обаче и да имаш някой до себе си който да ти казва кога грачиш, кога пееш! Не е задължително да е учител, просто да знае как се пее. Другият ми съвет е да бъдеш себе си и да не вкарваш много превземки в това което пееш. Цитирай
Recommended Posts