Lifefeast Публикувано Август 10, 2008 Публикувано Август 10, 2008 Значи до преди няколко седмици бях в мутация .. и спрях да пея за известно време.. имах и операция от апендикс и просто нямах воля да пея и не пея вече толкова често като преди ;( а най-лошото е че почнах да пуша сигорно 2 месеца по 6 цигарки на ден .. и сега ми е много ама много трудно да пея... макар че по едно време дори най-добрия ми приятел с който постоянно пеем се учуди защото пях прекрасно ... а исках да ви питам как мога да си прочистя белите дробове от тези катрани никотини и другите вредни вещества, по какъвто и начин да е ще го направя .. бих убил човек да върна предишния си глас.... ;) много благодарен ще ви бъда .. а скоро ще се запиша за ме чуете и мен де... по какъвто и начин да е ще го направя .. бих убил човек да върна предишния си глас.... :girl_cray2: :girl_cray2: :recourse: Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Ми недей да пушиш повече...дробовете ти ще се изчистят сами... Цитирай
savov Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Всичко е от мутацията...не от пушенето...свикни и опозной новото си звучене! Цитирай
kolio_k Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Ами за съжаление и при мен стана така на времето. Като дете бях солист на хор, а след това мутирах и от тогава та до днес пея като горския гъз Цитирай
vaska Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Няма нужда да убиваш човек, за да си върнеш предишния глас. Просто направи нещо за него /гласа си/, като например откажеш цигарите, които са враг №1 на гласните струни. Мутацията на гласа е напълно нормално явление и това не бива да те притеснява в никакъв случай. Просто мисля, че трябва да започнеш с "новия си глас" отначало. Да започнеш от пеенето на тонове, които са в диапазона ти и не натоварват гласа и постепенно да се разпяваш с все по-високи тонове. Така и напрежението в гласа при пеене постепенно ще изчезне. Трябва да пееш често, без да претоварваш гърлото разбира се, за да си във форма. Цитирай
Lifefeast Отговорено Август 16, 2008 Автор Отговорено Август 16, 2008 Благодаря на всички ... еми всъшност в момента гласа ми повече ми харесва от преди и лесно свикнах Цитирай
Recommended Posts