frenzy Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 Момиче което свири на бас е рядкост - а момиче което свири добре на бас е тва вече е още по-голяма рядкост(аз всъщност знам само едно такова- басистката на Lovers of the Bomb!!!) Надявам се повече момичета да правят избора на cfqtka...респект за тва!!! Та по темата ми държа си го на адаптера... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 Пусни нещо твое, Цвятке, любопитно ми е как свири жена на бас... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Ноември 12, 2005 Share Отговорено Ноември 12, 2005 Гиди дзрти сексисти... Я са оставите басистчето ви на мира, хем ще ви е талисман Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 12, 2005 Share Отговорено Ноември 12, 2005 Аз по принцип свиря с перо , но иначе си го дръжкам на адаптера (не че съм голям експерт , но според мен така е най-удобно) ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cfqtka Отговорено Ноември 12, 2005 Share Отговорено Ноември 12, 2005 ами мерси ам аз от скоро свиря и няма смисал да пращам каквото и да е...определено не съм добра но определено съм си поставила за цел да стана Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Ноември 12, 2005 Share Отговорено Ноември 12, 2005 брей още един женски индивид в форуматака трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeordie14 Отговорено Март 26, 2009 Share Отговорено Март 26, 2009 емм моя Silvertone Revolver има thumb rest ама кат не свиря с пръсти често и седи неизползван пове4ето време ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Март 26, 2009 Share Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) А,още една архаична тема То палеца където свариш - там.По адаптери,по гриф,по струни,че и никъде...то си е чист еквалайзер това къде свириш с дясната ръка,ма общо взето палеца е където падне Редактирано Март 26, 2009 от Abbath Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeuglodon Отговорено Март 27, 2009 Share Отговорено Март 27, 2009 Между двата адаптера или на ръба на бридж адаптера. Зависи от целта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Март 27, 2009 Share Отговорено Март 27, 2009 то си е чист еквалайзер това къде свириш с дясната ръка,ма общо взето палеца е където падне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludmata Отговорено Март 27, 2009 Share Отговорено Март 27, 2009 Ама как така къде стои палеца, че той стои ли ??? Сериозно: Ми или на ръба на грифа или на някой от двата адаптера като свиря на В, на останалите струни на горната прилежаща Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pure Smoke Culture Отговорено Март 30, 2009 Share Отговорено Март 30, 2009 Понеже MDFk се чуди как се свири слап-соло с перо, мисля че мога да ти отговоря (щото и други много им е чудно) - не знам дали е бил такъв случая в НДК, обаче има едни перца, които не се държат с палец/показалец, ами се нахлузват на върха на пръста.В случая се слага на върха на показалеца и палеца остава свободен да удря струната.Може да има и други хитрини, за да се получи (да си залепиш перото с лепило на пръста!?) номера, но аз лично не знам и не се сещам.... ама пинизи 'сякакви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brutalia Отговорено Април 17, 2009 Share Отговорено Април 17, 2009 Хм май не се спомена нищо за кой палец левия или десния Ми левия ми е винаги залепен за грифа а колкото до десния той рядко е впокой за да се опре на др освен перо (редки случаи) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Април 18, 2009 Share Отговорено Април 18, 2009 Единия в г**а, другия в устата. После сменяш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elementaly Отговорено Април 19, 2009 Share Отговорено Април 19, 2009 (Редактирано) Здрасти, аз съм си направил от черен плексиглас (понеже ми е черен баса) thumb rest, инче до преди си го държах на адаптoрите Редактирано Април 19, 2009 от elementaly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts