Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Момиче което свири на бас е рядкост - а момиче което свири добре на бас е тва вече е още по-голяма рядкост(аз всъщност знам само едно такова- басистката на Lovers of the Bomb!!!) Надявам се повече момичета да правят избора на cfqtka...респект за тва!!!

Та по темата ми държа си го на адаптера...

Отговорено

Аз по принцип свиря с перо , но иначе си го дръжкам на адаптера (не че съм голям експерт , но според мен така е най-удобно) ...

Отговорено
:D ами мерси ;) ам аз от скоро свиря и няма смисал да пращам каквото и да е...определено не съм добра но определено съм си поставила за цел да стана :metalist:
  • 3 years later...
Отговорено (Редактирано)

А,още една архаична тема :)

То палеца където свариш - там.По адаптери,по гриф,по струни,че и никъде...то си е чист еквалайзер това къде свириш с дясната ръка,ма общо взето палеца е където падне :)

Редактирано от Abbath
Отговорено
то си е чист еквалайзер това къде свириш с дясната ръка,ма общо взето палеца е където падне :)

:offtopic-001:

Отговорено

Ама как така къде стои палеца, че той стои ли ??? :offtopic-001:

Сериозно: Ми или на ръба на грифа или на някой от двата адаптера като свиря на В, на останалите струни на горната прилежаща :)

Отговорено

Понеже MDFk се чуди как се свири слап-соло с перо, мисля че мога да ти отговоря (щото и други много им е чудно) - не знам дали е бил такъв случая в НДК, обаче има едни перца, които не се държат с палец/показалец, ами се нахлузват на върха на пръста.В случая се слага на върха на показалеца и палеца остава свободен да удря струната.Може да има и други хитрини, за да се получи (да си залепиш перото с лепило на пръста!?) номера, но аз лично не знам и не се сещам.... ама пинизи 'сякакви.

• 3 weeks later...
Отговорено

Хм май не се спомена нищо за кой палец левия или десния :greenangel: Ми левия ми е винаги залепен за грифа а колкото до десния той рядко е впокой за да се опре на др освен перо (редки случаи)

Отговорено (Редактирано)

Здрасти, аз съм си направил от черен плексиглас (понеже ми е черен баса) thumb rest, инче до преди си го държах на адаптoрите :greenangel:

Редактирано от elementaly