edgecrusher Публикувано Август 9, 2008 Публикувано Август 9, 2008 Днес ми пропаднаха плановете заради "чудесното лятно време" та си останах у дома и се заиграх с тази стара възродена класика на нановосъбралите се Каркас. Не се получи съвсем както очаквах, защото доста неща ги бях забравил и в рамките на няколко часа вадих и учих песента наново и същевременно записвах китарите и баса. Не можах и да докарам звука на барабаните като в оригинала,но накрая вече исках да приключа по-бързо и да чуя готовия вариант. Оказа се че и микрофона ми за пеене не е у дома и вокалите също отпаднаха от сегашния микс. Да се надявам, че тия дни ако не ми е минал ентусиазма ще крякна нещо отгоре. Надявам се да се хареса на олд-скуул дет метълите във форума,а и не само на тях! {Click} Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 Мачка ! Барабаните са си добре, но може би им липсва мааалко присъствие на двата краша... Очакваме версия 2.0 с вокалите Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Суперрр е особено саунда на китарите, месомелачка е Цитирай
Slacoth Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 (Редактирано) Здрасти, Имаш ли табулатури на още дет-метъл класики или си ги вадиш по слух? Забравих да кажа, че кавъра е супер.Бива си те. Редактирано Август 12, 2008 от Slacoth Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 ^ В нета е пълно с табове.но не съм убеден че са съвършенно верни. Затова сверявам нещата на слух, а за подобен тип музика не е лесна работа да чуеш какво се свири изпод олелията. Благодаря за мнението на всички! Цитирай
pestilence Отговорено Август 16, 2008 Отговорено Август 16, 2008 Перфектен Каркас-ки звук си докарал ! Цитирай
bulby Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Много мощно, чакаме вокалите Иначе любимия ми техен албум е "Heartwork". Един кавър на "Buried Dreams" много добре би дошъл! Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 17, 2008 Автор Отговорено Август 17, 2008 Buried Dream, хмм Добре звучи, но ще трябва да почакаш докато се върна от почивка. Днес се върнах от Bloodstock Open Air, където свирихме с новата ми група, а утре заминавам за Испания. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 26, 2008 Отговорено Август 26, 2008 Браво, много много добре! Мелачницата е на ниво Иначе каквото и да си харесаш от Heartwork съм "за" с всичките крайници! Дори самата песен "Heartwork". Цитирай
Recommended Posts