DYLGIQ Публикувано Август 9, 2008 Share Публикувано Август 9, 2008 (Редактирано) Брех маа му стара, уж съм в отпуска, ама покрай жената и детето (да са живи и здрави) все нямам време да се нарадвам на новата си китарка. Все пак чуйте кво сковах днес (опа, вече е вчера) за няколко часа. По наблюдателните слухово ще открият, че пак съм ползвал барабаниста на АД, но поне Пешо Тестамента от Търговище ми обеща да запише "Чък Билски" вокали, щото аз няма къде да викам тука в тая тиха махала...(щях да псувам, ама бързо ми мина - по навик). http://www.4shared.com/file/58316121/f099fe97/test1.html Бе тоя путфайл докога ще се е.е? Редактирано Август 9, 2008 от DYLGIQ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Август 9, 2008 Share Отговорено Август 9, 2008 Парчето е 6+ ама имам само едно съмнение относно барабанките. Останал съм с впечатление че АД звучат доста по добре от това, което се чува от твоя запис. Не се правя на капацитет по барабани, но мисля има какво да се пипне по тях. Относно китарата, нямам търпение да се сдобия с една такава. Отдавна съм си заплюл точно този модел, остава да намеря време и достоверен доставчик. На и-бей все още не вярвам достатъчно за подобен род покупка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
satanas Отговорено Август 9, 2008 Share Отговорено Август 9, 2008 Много добре След "Чък Билските" вокали ще е съвсем "Тестаментско" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Август 9, 2008 Share Отговорено Август 9, 2008 Определено мъ кефиш. Яки рифове, яки сола! Дееба и в-амп-а в кадърни ръце доста добре обажда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Август 11, 2008 Share Отговорено Август 11, 2008 е,имаме си и български testament евалаааааааааааа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts