sevenstring Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Интересно би било (поне за мен) сравнението да се направи и на крънч / мид-гейн ... абе, с малко по-нисък гейн бленди. Това, което досега ме е възпирало да си взема активни адаптери, е именно по-разно(без )образният ми стил, респ. необходимостта да си оставя вратички за по-"мръсни" и по-"грънч" звуци. Честно казано, дори и на хай-гейн, като слушам семплите, пак повече ми харесва пасивният адаптер - да, EMG-то има малко по-хай дефинишън и по-фокусиран звук на флажолетите, но пък SD-то също е повече от добро в това отношение ... а и принципно си ме кефи да има една здравословна доза мътилка в звука. Естествено, въпрос на вкус ("без да става дума за кучето" ). Цитирай
Roshaff Отговорено Октомври 11, 2008 Отговорено Октомври 11, 2008 (Редактирано) Колега,бях обещал да пусна семпли на 7 струнката ми,когато и направя ъпгрейда- DiMarzio D Sonic + DiMarzio Blaze(втория по твои препоръки) Обаче сега се чудя,има ли смисъл да правя такъв ъпгрейд,след като постигам желания саунд,с това което имам... май не Ето това е милата ми RG 1527 с оригиналните адаптери + милия ми,прастар Boss GT6: My 7string - Riff Редактирано Октомври 11, 2008 от Roshaff Цитирай
Recommended Posts