Traktorist Публикувано Август 7, 2008 Публикувано Август 7, 2008 Ето мили колеги, това е таба на една много яка песен на бтр-дюн. Преди доста време я бях пуснал, ама сега я пооправих, че имаше какво да се желае. Ако имате някакви забележки, моля казвайте да коригираме . За барабаните не претендирам да са правилини, така си мисля че са. Приятно свирене на тези, които се захванат с песента Поздрави! PP Реших да не качвам таба на пощата на форума, а най добре някой съфорумец, коойто има възможност да я качи в някой сайт. Пишете в темата, аз ще ви пратя таба. Ако не който иска мога да му я пратя по пощата ;Р Цитирай
lud1a Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 Ето мили колеги, това е таба на една много яка песен на бтр-дюн. Преди доста време я бях пуснал, ама сега я пооправих, че имаше какво да се желае. Ако имате някакви забележки, моля казвайте да коригираме . За барабаните не претендирам да са правилини, така си мисля че са. Приятно свирене на тези, които се захванат с песента Поздрави! PP Реших да не качвам таба на пощата на форума, а най добре някой съфорумец, коойто има възможност да я качи в някой сайт. Пишете в темата, аз ще ви пратя таба. Ако не който иска мога да му я пратя по пощата ;Р Мога да ти кажа супер сайт... за ъплоуд на файлове. Няма нужда от акаунти и т.н. Ето го и него : http://www.filefront.com/ След като влезнеш в сайта цъкаш от ляво Add File. И така Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Еми аз на сайта си съм качил една версия, която изтече преди време тук във Форума. Можеш да я свалиш от ТУК и да я погледнеш как е. Ако искаш прати ми и твоята да си изберем по-читавата и ще я оставим там. Цитирай
Traktorist Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 (Редактирано) Здравейте пак! Завърнах се от морето и затова не бях качил таба. Ще го кача веднага. Очаквам мнението ви за таба, мисля, че се е получил добре, дори и барабаните звучат правдоподобно Поздрави! Качих го! Заповядайте http://files.filefront.com/Dunegp5/;11592405;/file Редактирано Август 24, 2008 от Traktorist Цитирай
metaliza Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Еййй!На мен нещо не ми се отваря.А така да търся и разглеждам табове на Б.Т.Р. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Изтеглих го от сайта и го прикачих тук . Dune.gp5 DuneGP4.gp4 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Много труд си хвърлил, но си оставил разни дреболии, дето супер дразнят. Толкова ли е трудно да се доизпипа? Имаше дефекти в такта с 2/4, малко излишни тактове накрая, липса на паузи, недобър микс, т.нар. Секшънс са разноцветни и по-добре да са куплет/припев/соло, неточни инструменти за траковете и наличието на супер много и все излишни "Mix Tables" на първите два трака... Ще го поопитам днес като ми остане време, че да вземе да се култивира лекичко... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Пооправих кашата. Не съм я слушал и проверявал като нотация, козметично я ъпдейтнах само. Ето новата версия. Цитирай
Recommended Posts