black_waltz Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 ЯКО!!! ако игнорирам кофти звука, изпълнението много ми допада Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 ... Хммм я кажи там дето бачкаш да не им свириш такива нещица. Щото ако е така ....... е тва ще е заведение мечта ... За щастие - да свирят се таквиа нешща тук. Сатриани, Вай - също, много са популярни. А също Металика и от сорта. Свири се такава музика, което е най-гот от цялата работа Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 ЯКО!!! ако игнорирам кофти звука, изпълнението много ми допада Звука не е кофти ... Ужасен е ... Но за толкова и стига душицата на тая камерка, тя не е правена нито за видео, нито за саунд. И е единственото нещо което имам подръка засега за такава цел ... :wall: :wall: :wall: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 якуу ...много добре си го изсвирил...я кажи с кви ефекти го записа щото саунда на китарата е супер...макар записа да е съкс Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 якуу ...много добре си го изсвирил...я кажи с кви ефекти го записа щото саунда на китарата е супер...макар записа да е съкс Ползвам Hughes&Kettner Tibeman II - директно в миксера. Това ползвам на полеви условия, малко и лесно за носене е ... Цитирай
DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 ... Хммм я кажи там дето бачкаш да не им свириш такива нещица. Щото ако е така ....... е тва ще е заведение мечта ... За щастие - да свирят се таквиа нешща тук. Сатриани, Вай - също, много са популярни. А също Металика и от сорта. Свири се такава музика, което е най-гот от цялата работа Късметлия , хем кеф хем пари ... Дай боже всеки му :violin: Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 ... Хммм я кажи там дето бачкаш да не им свириш такива нещица. Щото ако е така ....... е тва ще е заведение мечта ... За щастие - да свирят се таквиа нешща тук. Сатриани, Вай - също, много са популярни. А също Металика и от сорта. Свири се такава музика, което е най-гот от цялата работа Късметлия , хем кеф хем пари ... Дай боже всеки му :violin: Да, общо взето си е чист късмет, че тази музика която харесваме се котира тук ... А не както например в Норвегия! :green: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 да живеее Гренландия еххх как искам и аз така Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 ... да живеее Гренландия ... Майтап, майтап, ама си е баш така! Айде сега обратно към топика :hello: Цитирай
Burton Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 ... да живеее Гренландия ... Майтап, майтап, ама си е баш така! Айде сега обратно към топика Обратно към топика - супер си го изсвирил! Аз очаквах звука да е пълна отврат, обаче всичко си се чува, и то доста прилично А за "панталонките" не знам, обаче musicman-a е...красота! Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 11, 2005 Автор Отговорено Август 11, 2005 Искерени благодарности!! Цитирай
Sieger Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Ееееех... Браво! Супер свирене, супер брадве, супер тениска ! Парчето не го бях слушал досега, в момента ми е едно от любимите... Евала visiondann! Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 12, 2005 Автор Отговорено Август 12, 2005 ... Парчето не го бях слушал досега, в момента ми е едно от любимите... Мерси много за думите, Зигер !! ... Долу снимката с мишката идва комплект с тениската ... До скоро!! Цитирай
Recommended Posts