Ivan Y. Публикувано Август 6, 2008 Публикувано Август 6, 2008 Ако някой ги има, моля да ми ги прати. Благодарско предварително Цитирай
XeRo Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 Am Dm Късно е, няма обратен път назад G C E Късно е, всеки живее в собствен свят Am Dm Късно е, моя несбъдната мечта E Am Невъзможен порив се оказа любовта Am Dm Късно е, думите щом така грешат G C E Късно е, щом и сърцата ни мълчат Am Dm Късно е, сякаш изправени на съд E Без вина виновни сме със теб за първи път Am Dm Сбогом, дано си щастлива G C E Утре далече от мен Am Dm Нова любов по-красива G E Знам ще те спре някой ден Am Dm Късно е, споменът само в този час G C E Може би мост е нетраен между нас Am Dm Късно е, наша несбъдната мечта E Невъзможен порив се оказа любовта Am Dm Сбогом, дано си щастлива G C E Утре далече от мен Am Dm Нова любов по-красива G E Am Знам ще те спре някой ден Ето ти акордите, може да ти свършат работа. Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 8, 2008 Автор Отговорено Август 8, 2008 Благодаря, ще мога си я дрънкам сега Трябват ми вокалите на поп и естрадни песни... абе песни като Уморени крила на Дони, Сбогом моя любов на Васил Найденов, etc... Каквито имате, само да са български btw, ако качвате нещо, качвайте го на 2shared.com, на пример, защото някои български сайтове за файлове са недостъпни за 'чужденци'. Благодарности Цитирай
Recommended Posts