MR_STENCH Публикувано Август 5, 2008 Публикувано Август 5, 2008 Позволих си да оскверня една песен на групата, чието лого стои на аватара ми... далеч съм от уменията на музикантите в нея и вокалните способности на Chris Barnes, но... съм фен и не се сдържах... ако има и други такива, да се чувстват поздравени !!! http://media.putfile.com/Torture-Killer-41 или http://www.4shared.com/file/57893064/7e7c9...re_Killer_.html Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 имам забележка от към смесването(китарата ми се струва доста назад) за вокала няма да кажа нищо иначе те поздравявам за труда,заслужава си!!! Цитирай
yakiya Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Арно е ,въпреки ,че не ги слушам.Малко бавни ми идват. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 6, 2008 Автор Отговорено Август 6, 2008 Благодаря ! Китарните тракове наистина остават малко назад... може би се дължи не толкова на ниско ниво, колкото на "глух" тон и затова им липса малко Presence... Вокалите са жива скръб ...но са записвани с микрофон, който е по-възрастен от мен от някакви руски магнетофони мисля, че "Юпитер" се казваха Все се каня да прежаля някой лев за целта, но все не стигам до там... Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 хахаха,б**и микрофона,поне не се излагай на обществени места абе постарал си се,това е важно Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 6, 2008 Автор Отговорено Август 6, 2008 хахаха,б**и микрофона,поне не се излагай на обществени места абе постарал си се,това е важно Карай... пред себе си да се изложи човек не е интересно ...историята помни и по-тежки случаи Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 прав си има и по-тежки случаи от твоя (за микрофона) Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Не знам какъв е микрофона, но важното е че гласа е както трябва! Много сполучлива версия според мен. Цитирай
satanas Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Не знам какъв е микрофона, но важното е че гласа е както трябва!Много сполучлива версия според мен. И според мен. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 7, 2008 Автор Отговорено Август 7, 2008 Благодаря за положителните мнения ...има ...има много да се желае още, но си трябва опит радвам се поне, че се е получило търпимо ! Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Понеже в момента съм на вълна ремикси, ако ми изпрати оригиналните тракове мога да пробвам един ремикс. Вчера прекарах цялото парче през един софт и сега звучи много по-яко, но трябва да се третират отделните инструменти и вокали отделно зада има по-добър ефект. Ако ти се занимава, e-mail:edge.crusher@lycos.co.uk Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 7, 2008 Автор Отговорено Август 7, 2008 Понеже в момента съм на вълна ремикси, ако ми изпрати оригиналните тракове мога да пробвам един ремикс. Вчера прекарах цялото парче през един софт и сега звучи много по-яко, но трябва да се третират отделните инструменти и вокали отделно зада има по-добър ефект. Ако ти се занимава, e-mail:edge.crusher@lycos.co.uk Разбира се ще бъде интересно! Ще опитам да ги пратя както са си в .wav формат или... понеже ще са доста като обем ще ги кача в http://www.4shared.com/ Вокалният трак наистина е доста зле и има артефакти от нойс редакшън-а но... сигурен съм, че ще звукне по-яко Ще драсна когато съм готов. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 9, 2008 Автор Отговорено Август 9, 2008 Здравейте отново! Благодарение на инициативата на Еdgecrusher, отлично свършената от него работа в премиксирането и изпълнението на липсващите солови партии пускам нашата съвместна версия на въпросният кавър: http://www.4shared.com/file/58313864/dc900...er__edit2_.html Браво, Денчо......!!! Цитирай
Ивелин Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 (Редактирано) Много сполучлива версия според мен. И според мен. Според мен. Редактирано Август 9, 2008 от Ивелин Цитирай
Додо Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Браво!! Невероятно добра работа! :topicsux: Цитирай
Recommended Posts