david nakov Отговорено Август 5, 2008 Share Отговорено Август 5, 2008 Песничката е яка, но наистина и на мен текста ми се струва доста куц. Както бе казано по-горе, не всеки може да пише текстове(в смисъл качествени). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Август 5, 2008 Share Отговорено Август 5, 2008 Добро е , фен съм , макар че леко ме дразни пеенето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Август 7, 2008 Share Отговорено Август 7, 2008 (Редактирано) ^ Дразни те, защото е дрезгаво, но според мен - това е фундамента на песента. Бих казал, че Axl Rose би стиснал ръката на KhanAttila за това изпепеляващо изпълнение! Моята забележка е фонетична - по-добре е да се пее смеЛо, от колкото смеУо П.П. Аз съм голям фен на DREAMMIND!!! Редактирано Август 7, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hatered Отговорено Август 11, 2008 Share Отговорено Август 11, 2008 Хареса ми като цяло,само дето ми се стори, че е прекалено дълго. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Август 12, 2008 Share Отговорено Август 12, 2008 (Редактирано) Не мога да разбера какво лошо има нещо да напомня на 80-те.Чух че Металика ще се връщат към 86-та с новият си албум. Какво промениха Iron Maiden в своя стил?!НИЩО.Всяко поколение си върви със своя стил.Представям си Whitesnake да забият като Linkin Park... Редактирано Август 12, 2008 от zwero Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Август 12, 2008 Share Отговорено Август 12, 2008 ^DON'T STAY, cuz I'm losing my mind... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
biala Отговорено Август 12, 2008 Share Отговорено Август 12, 2008 Не мога да разбера какво лошо има нещо да напомня на 80-те.Чух че Металика ще се връщат към 86-та с новият си албум. Какво промениха Iron Maiden в своя стил?!НИЩО.Всяко поколение си върви със своя стил.Представям си Whitesnake да забият като Linkin Park... Лошото е че за разлика от Металика, Maiden и Whitesnake - които си свирят своя си стил в продължение на 20-30 години у нас все още се правят имитации на песни на подобни групи от този период. Дет се вика - осъзнайте се хора - вие не сте членове нито на Металика нито на Maiden! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Август 12, 2008 Share Отговорено Август 12, 2008 Сега остава да кажеш нещо за Kolio k защо забива в джаза... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 12, 2008 Share Отговорено Август 12, 2008 Песента на мен ми допада. Тембъра на вокала е готин, малко на моменти "заврънтулките" са в повече. От текстове не разбирам, тей че ще скипна. Китарите са добре, може би малко слаби като ниво. Или по-точно вокала е поусилен повечко, защото "бекинга" ми се струва добре балансиран. Малко е дълга композицията сякаш.... ИМХО!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Август 20, 2008 Автор Share Отговорено Август 20, 2008 (Редактирано) Благодаря на всички за отделеното време. Много се радвам, че парчето предизвика интерес и коментари. От добрите думи... съм трогнат, а критиката - не се притеснявайте, всяка забележка се взима под внимание за в бъдеще. В крайна сметка подкрепата на хората ни стимулира и ни прави по-добри, така че още веднъж: БЛАГОДАРЯ! Редактирано Август 20, 2008 от KhanAttila Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
W_A_R Отговорено Октомври 3, 2008 Share Отговорено Октомври 3, 2008 Супер е парчето. Нещото, което ми хареса освен стила е това че песента е на български език, защото в днешно време много малко български музикати пишат български текстове. Това е похвално!!! Това за фонетичните особености няма да го коментирам, защото не съм запознат с тези неща и оставям тези които разбират да коментират. иначе добро е парчето и стила ми допада. Само напред !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blackmore_Fan Отговорено Октомври 4, 2008 Share Отговорено Октомври 4, 2008 И аз благодаря за коментарите Вече може да слушате парчето и от тук - > http://www.last.fm/music/extazia , а в близко бъдеще очаквайте и неговата официална промоция Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Badan Отговорено Октомври 4, 2008 Share Отговорено Октомври 4, 2008 Много ми харесва тази песен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts